Prognoza meteo

prognoza1.jpgBucureşti:

Miercuri, Decembrie 24 
Temperatura va fi de minim -8 °C şi maxim: -2 °C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii aproape de 10%.Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de aproximativ 10% .Umiditatea va fi de  76%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia VN-V.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi între maxim: 0˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii:10% Umiditatea va fi de 72%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-NV. Va apărea şi ceaţa spre seară. Există şanse de precipitaţii de 10%, umiditate de 85%, vântul va bate cu 3 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi de maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază soare. Există şanse de precipitaţii de 10% .Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 88%, vântul va bate  cu 3 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi între maxim 1˚C şi minim -5˚C.


Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi 85%, vântul va bate cu  8 km/h din direcţia N-E. Spre noapte cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii.

Duminică, Decembrie 28

Temperatura va fi între maxim 4˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă. Umiditatea va atinge 88%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi între maxim 4˚C şi minim -3˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-E. Noaptea vor fi şanse de ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, 30 Decembrie
Temperatura va fi între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va apărea soarele. Şansele de precipitaţi sunt de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE. Noaptea va fi parţial înnorat, nu vor fi şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va oscila între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.    

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit, temperaturrile vor fi de minim -11°C şi maxim de -2°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit, temperaturile vor fi cuprinse între minim -8°C şi  maxim -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Vremea va alterna de la cer noros la soare. Temperaturile vor fi de minim -8°C şi maxim 1°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi însorit. Intervalele de temperatură vor fi cuprinse între minim -9°C şi maxim 2°C.

Alba Iulia:

Miercuri, Decembrie 24
Temperaturile vor fi de  maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 59%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi  parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 71%, iar vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperaturile vor fi de  maxim 1˚C şi minim de -8˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 68%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -9˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi în jur de 71%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim1˚Cşi minim -9˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii. Umiditate va fi de 80%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia E. Noaptea va fi o umiditate de 88%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia E-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate: 81%, vântul va avea o viteză de 8 km/h din direcţia SE. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă. Umiditatea va fi de 91%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia V .

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă , spre după-amiază va fi soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 88%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia S-SE.

Marţi, Decembrie 30

Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C mini -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soarele. Şansele  de precipitaţii sunt de 10%, umiditatea va fi de 80%, vânt va bate cu 8 km/h din direcţia SE. Noaptea  cerul va fi parţial înnorat , nu vor fi şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 82%, vântul va atinge o viteză de 5 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va oscila între maxim 1 ˚C şi minim -7˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără  şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu o viteză de 6 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat , cu o umiditate de 83%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia S-SV.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit în cea mai mare parte a zilei , temperatura nu va fi foarte mare. Se vor înregistra minim -11°C şi maxim -5°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi mai ales însorit. Temperatura va fi scăzută, se vor înregistra minim -12°C şi maxim -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat, va viscoli. Temperatura va fi cuprinsă între -11°C şi  -4°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi parţial însorit şi vremea va fi  rece. Temperaturile nu vor depăşi o minimă de -9°C şi o maximă de -4°C.

Arad:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚şi minim 2˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va atinge 59%, vântul va bate cu  21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 4˚C.
Cerul va fi parţial înnorat  cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 65%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va atinge 71%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse cu o umiditate de 63%, vântul va avea o viteză de 13 km/h şi va bate din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu o viteză de 11 km/h din direcţia E-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 5˚C.
Cerul va fi mai mult însorit .Umiditatea va atinge 67%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia E-NE. Cerul va fi mai mult senin cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 71%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat, cu o umiditate de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim 3˚C.
Cerul  va fi înnorat, umiditatea va fi de 71%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii de 10%.  Umiditatea va fi de 73%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditate va fi de 78%, vântul 11 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 3˚C.
Cerul va fi mai mult însorit fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 71%, Vântul va bate cu 13 km/h din direcţia S-SE. Noaptea cerul va fi mai mult senin fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia S-SE.
   
Joi, Ianuarie 1
Va fi o zi însorită, cu un  soare strălucitor. Temperatura nu va fi la fel de generoasă, va fi o minimă de  -9°C şi o maximă de -3°C.

Vineri, Ianuarie 2
În această zi cerul va fi însorit. Temperatura va fi cuprinsă între -9°C şi -2°C .

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi destul de înnorat, se va forma gheaţă. Temperatura va fi minim -9°C şi maxim -2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi o zi cu soare, spre seară vor apărea ceva nori. Temperatura va fi cuprinsă între minim -9°C şi maxim -3°C.

Bacău:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim 2˚C.
Va fi moderat ninsoare, vor exista şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 91, vântul va bate cu 31 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 89%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -2˚C.
Va ninge moderat. Vor fi  şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de  81%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia NV. Noaptea va ninge moderat. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim 4˚C.
Va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va fi  moderat ninsoare, umiditate va fi de 96%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Ziua va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 90%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 91%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 3˚C.
Va fi moderat ninsoare cu şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi  moderat ninsoare cu o umiditate de 93%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia V-NV.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim 4˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va ieşi soarele. Umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia V-SV. Noaptea va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%, umiditatea va fi de 98%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia S-SV.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -4˚C.
Va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Vor fi şanse de precipitaţii de 30, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia S. Noaptea va fi  ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 92%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia S-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar  după-amiază va ieşi soarele. Umiditatea va fi de 85%, vântul va fi de 18 km/h din direcţia S-SE. Seara va fi ceaţă, umiditatea va fi de 90%, vântul va sufla puternic cu 13 km/h din direcţia S-SE.

Joi, Ianuarie 1
Va fi ceva soare dar va şi viscoli. Temperatura va fi scăzută, cuprinsă între  -11°C şi -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Va fi rece, temperaturile vor fi foarte joase. Minima va fi de  -11°C şi maxima de -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Va fi o zi întunecată, cu puţină zăpadă. Temperaturile vor fi scăzute -11°C şi maxim -5°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi înnorat, temperaturile vor fi cuprinse între -9°C şi  -3°C.

Botoşani:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -2˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii vor fi de 60%,  umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 26 km/h din direcţia N-NV. Seara va fi ninsoare pe alocuri, şansele de precipitaţii vor fi de 60%. Umiditatea va fi de 75%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi -4˚C.
Dimineaţa va fi moderat ninsoare. Şanse de precipitaţii sunt de 60%, umiditatea va fi de  75%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia N-NV. Seara v-a ninge pe alocuri. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 79%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NV. Spre seară fi ninsoare, umiditate de 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 79%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Spre seară moderat ninsoare, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚Cşi minim -6˚C.
Dimineaţa v-a ninge pe alocuri. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 77%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Spre seară vor fi ninsori şi averse răzleţe. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi -8˚C.
Dimineaţă vor fi ninsori uşoare. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de  80%, vântul va bate cu  13 km/h din direcţia NE. Spre seară ninsoarea se v-a intensifica. Şanse de precipitaţii de 30%, umiditate de 82%, vântul va avea o viteză de 10 km/h din direcţia E.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  2˚C şi minim -9˚C.
Dimineaţă va fi ninsoare şi averse. Şanse de precipitaţi de 30%, umiditate de 74%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E-SE. Seara va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia E-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţă şi la prânz va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia E-SE. Seara va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia E-SE.

Joi, Ianuarie 1
Vor fi şi nori şi soare,  va viscoli pe alocuri. Se vor înregistra maxim -4°C şi minim -10°C.
Vineri, Ianuarie 2
Temperatura va scădea uşor, iar vremea v-a fi rece cu episoade strălucitoare de soare. Temperatura va fi cuprinsă între  -11°C şi -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Dimineaţă vor fi nori cu  un pic de zăpadă, seara v-a fi rece. Temperatura va fi între -9°C şi -4°C.

Duminică, Ianuarie 4
Dimineaţa va fi cer înnorat cu viscol. Minima va fi de -9°C, iar maxima de -3°C.

Brăila:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  2˚C şi -2˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer în cea mai mare parte noros, ploaie sau ninsoare. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 76%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NV. Seara vor fi ploi şi ninsori. Şanse de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va atinge 79%, vântul va sufla cu 14 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  0˚C şi - 4˚C.
Dimineaţa va fi cer înnorat. Umiditatea va fi de 73%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Spre seară v-a fi ninge moderat. Şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -1˚C şi -4˚C.
Dimineaţa v-a ninge moderat. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditate de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va fi  mai mult înnorat. Şanse de precipitaţii de 10%, umiditate de 81%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -2˚C şi 4˚C.
Dimineaţa şi la prânz va fi  înnorat. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N. Seara va fi rece cu şanse de precipitaţi de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi -4˚C.
Dimineaţa va fi mai mult înnorat. Şanse de precipitaţi de10%. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. La prânz şi seara va fi  înnorat, umiditatea va fi de  82%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi -6˚C.
Dimineaţa si la prânz va fi parţial înnorat. Şanse de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi 78%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NE . Seara va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 88%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi -6˚C.
Dimineaţă ceaţă şi spre după-amiază va fi soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi - 6˚C.
Dimineaţa va fi  mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 75%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Seara va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE.

Joi, Ianuarie 1
Zi cu soare strălucitor şi răcoroasă. Minima va fi de -9°C şi maxima de -3°C.

Vineri, Ianuarie 2
Dimineaţa se vor forma nori, la  prânz va fi soare, iar pe seară se va face frig. Temperatura va  fi de minim -6°C şi maxim de -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi înnorat. Temperaturile vor fi între -7°C şi 0°C.

Duminică, Ianuarie 4
Dimineaţa va fi înnorat şi va  viscoli. Minima va fi de -6°C şi maxima de -1°C.

Braşov:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi cer înnorat cu şanse de precipitaţii, umiditate de 66%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va fi mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia V.

Joi, Decembrie
25 - Max:-3˚C - Min:-9˚C
Dimineaţa va fi înnorat. Şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia V.    
Spre seară vor fi ninsori şi averse, şansele de precipitaţi vor creşte până la 30%. Umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia V-SV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -2˚C şi minim -9˚C.
Răzleţ va fi ninsoare, vor apărea şi averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%. Umiditatea va atinge 76%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SV. Noaptea va fi mai mult înnorat, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -3˚C şi minim -9˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va atinge 87%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază vor fi nori. Umiditatea va atinge 83%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 90%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază va apărea soarele. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 81%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia SE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S-SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va apărea soarele. Există şanse de precipitaţii, umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia SE. Spre seară, cerul parţial înnorat, umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S-SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -10˚C.
Pe zi cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia S-SE . Seara va fi ceaţă fără precipitaţii, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia S.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi mai ales însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între -11°C şi -1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial acoperit de soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între  minim -7°C şi maxim 0°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între -8°C şi 1°C .

Duminică, Ianuarie 4
Timpul va fi noros, dar pe alocuri va răsări şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 1°C.

Buzău:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
După-amiază va fi moderat ninsoare. Şansele de precipitaţii vor ajunge la 60%. Umiditatea va fi de  68%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, umiditatea va fi de 76%, vântul va atinge 8 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ninsoare şi se vor semnala averse. Şansele de precipitaţi vor fi de 30%, umiditatea va atinge 82%, vântul va bate cu 5 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim1˚C şi minim -5˚C.
Va fi răzleţ ninsoare însoţită de averse. Şansele de precipitaţii vor fi de 30%, umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NV. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Şansele de precipitaţi vor fi de 10%, umiditatea va atinge 83%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi mai mult însorit , şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditatea va ajunge la 80%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, şansele de precipitaţii vor atinge 10%, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va apărea soare. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditate va fi de 75%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi mai mult senin. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
parţial înnorat Şanse de precipitaţii:0% Umiditate: 72%Vânt: 13 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi răcoros cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între -10°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi însorit, intervalele de temperatură vor fi cuprinse între -7°C şi 1°C.

Călăraşi:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat, vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va atinge 76%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, şansele de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -7˚C.
Va ninge moderat,  şansele de precipitaţii vor fi de 60%. Umiditatea va fi 73%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi  79%, vântul va bate cu 2 km/h din direcţia NV. 

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă şi după-amiază va fi soare. Şanse de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi de 82%, vântul 5 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 89%, vântul va bate cu 2 km/h din direcţia N.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -5˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu  şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va atinge 90%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 89%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va fi soare. Şanse de precipitaţii sunt de 10%.Umiditatea va fi de 85%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia E-NE. Noaptea va fi ceaţă cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, spre după-amiază va ieşi soarele. Şansele de precipitaţii vor fi de 10%, umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 84%, vântul va atinge 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditate va fi de 76%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 83%, vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Va fi o zi frumoasă cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între -8°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial acoperit de soare. Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi -1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi acoperit atât de soare cât şi nori . Temperaturile vor fi cuprinse între -6°C şi 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi acoperit de nori şi soare strălucitor . Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 0°C.

Caransebeş:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim 4˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii de 10%. Umiditate va atinge 62%. Vântul va bate cu viteza de 21 km/h din direcţia NV. Spre seară vremea se va răci. Cer parţial înnorat iar şansele de precipitaţii vor fi de 10%. Umiditate din atmosferă va creşte cu 2% respective va fi de 64%.Vântul va bate cu 11 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa şi la prânz cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii10%. Umiditatea va fi relativ crescută respectiv 57%.Vântul va sufla cu viteza de 11 km/h din direcţia V. Spre seară timpul se va răci iar cerul va fi parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii minime, adică 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 66%.Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h din direcţia S.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 62%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia S-SE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respective 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 64%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia SE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 63%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respective 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 72%.Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia SE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa va ninge foarte puţin iar pe alocuri vor fi  averse. Şanse de precipitaţii relativ crescute în comparaţie cu ziua precedentă, respective 30%. Umiditatea în atmosferă va fi de 63%.Vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia SE. Seara cerul va fi înnorat. Sunt şanse de precipitaţii 10%. Umiditatea în atmosferă va creşte până la 72%, iar vântul va sufla cu10 km/h din direcţia SE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa şi la prînz cer mai mult înnorat. Sunt şanse de precipitaţii10%. Umiditatea va fi relativ crescută 66%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Seara va fi cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii minime 10%. Umiditatea va mai creşte în comparaţie cu primele ore ale dimineţii, respectiv 72%. Vântul va sufla cu11 km/h din direcţia SE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa va fi cer parţial înnorat. Sunt şanse de precipitaţii mici respective 10%. Umiditatea relativ crescută 64%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia SE. Spre seară vremea se va îmbunătăţi, cerul va fi înnorat şi fără precipitaţii. Umiditatea va fi peste medie respective de 69%.Vântul va atinge viteza de 11 km/h din direcţia SE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 4˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea relativ crescută, respectiv de  66%.Vântul va sufla cu viteza de 13 km/h din direcţia S-SE. Spre seară timpul se va îmbunătăţi. Cerul va fi mai senin şi fără precipitaţii. Umiditatea relativ crescută 74%.Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia S-SE.

Joi, Ianuarie 1
Zi întreagă cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -7°C şi maxim 1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -4 °C şi maxim 2 °C

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cer înnorat cu viscol. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -5°C şi maxim 2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Ceru va fi parţial însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -4°C şi maxim 2°C.

Cluj-Napoca:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 73%. Vântul va sufla cu peste 24 km/h din direcţia NNV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 80%.Vântul va sufla slab cu 8 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 73%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia N-NV. Spre seară vor fi ninsori, iar noaptea pe alocuri averse. Sunt şanse de precipitaţii de 30%. Umiditatea va creşte, respectiv va fi de 81%. Vântul va bate slab cu o viteză de maxim 3 km/h din direcţia N-NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -10˚C.
Dimineaţa vor fi ninsori răzleţe. La prânz vor fi averse pe alocuri. Sunt şanse de precipitaţii crescute, respectiv de 30%. Umiditatea din atmosferă va fi de 76%. Vântul va sufla slab cu o viteză de 8 km/h din direcţia N. Seara cerul va fi parţial înnorat. Vor fi şanse de precipitaţii minime 10%.  Umiditatea din atmosferă va creşte şi va ajunge la  81%. Vântul va sufla slab cu o viteză de până la 5 km/h din direcţia N-NE .

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -9˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 79%. Vântul va sufla cu peste 10 km/h din direcţia NE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 86%.Vântul va sufla slab cu 6 km/h din direcţia NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respective 10%. Umiditatea va fi crescută peste medie, respectiv 80%. Vântul va sufla cu peste 10 km/h din direcţia ENE. Seara va fi ceaţă. Sunt şanse de precipitaţii scăzute, respectiv de10%. Umiditatea va fi crescută până la 91%. Vântul va sufla slab cu 5 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă iar după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse minime de precipitaţii adică 10%. Umiditatea va fi crescută, respectiv la 82%. Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h din direcţia E-NE. Seara va fi ceaţă. Şansele de precipitaţii vor rămâne ca cele din cursul zilei, respectiv de10%. Umiditatea va fi crescută până la 88%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia E-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -7˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă iar după-amiază va apărea soarele. Sunt şanse minime de precipitaţii adică 10%. Umiditatea va fi crescută, respectiv la 82%. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h din direcţia E-NE. Seara va fi înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi crescută pînă la 82%. Vântul va sufla cu 5 km/h din direcţia E-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -8˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi crescută peste medie, respectiv 82%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia E-NE. Seara cerul va fi senin, fără  precipitaţii. Umiditatea crescută pînă la 89%. Vântul va sufla cu 5 km/h din direcţia E-NE.

Joi, Ianuarie 1
Timpul va fi însorit dar rece. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -12°C şi maxim -6°C.

Vineri, Ianuarie 2
Timpul va fi însorit dar rece. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -12°C şi maxim -5°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi întunecat, alocuri viscole. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -11°C şi maxim -6°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi rece cu nori şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -10°C şi maxim -5°C.

Constanţa:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -3˚C.
Vor fi şanse de ploaie, ninsoare şi vânt puternic. Şansele de precipitaţii vor fi de 60%,  umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 32 km/h din direcţia N-NV. Noptea va fi mai mult înnorat, cu şanse de precipitaţii de10%.Umiditatea va fi de 83%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim - 6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 72%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia NV. Noaptea va fi ceaţă, vor fi şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, după-amiază va ieşi soarele. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 78%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV. Noaptea  cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, mmiditatea va fi de 81%, vântul va sufla cu 11 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 80%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 14 km/h din direcţia N.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat, şansele de precipitaţii vor ajunge la 60, umiditatea va fi de 70%, vântul va bate cu 18 km/h din direcţia N. Noaptea va ninge. Şansele de precipitaţii vor fi de 60%, umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 16 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -2˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%.Umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 24 km/h din direcţia N-NE. Seara, cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va atinge 84%, iar vântul va sufla cu 18 km/h din direcţia N.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 6˚C şi minim -3˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N. Noaptea, cerul va fi parţial înnorat. Umiditatea va fi de 77%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia N.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 5˚C şi minim -3˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 69%, vântul va bate cu 23 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 76%, vântul va bate cu 19 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi însorit, în cea mai mare parte a zilei. Temperaturile vor fi cuprinse între -7°C şi 0°C.

Vineri, Ianuarie 2
Va fi o zi cu un amestec de soare şi nori. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 2°C .

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între -4°C şi 0°C.

Covasna:

Miercuri, Decembrie 24
Va fi o zi răcoroasă,  cu zăpadă. Temperatura va fi cuprinsă între minim -12°C şi maxim -8°C.

Joi, Decembrie 25
Va fi zăpadă, cu ninsori în cea mai mare parte a zilei. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C şi maxim -11°C.

Vineri, Decembrie 26
Va fi o zi plină de ninsori, temperaturile fiind şi ele scăzute. Temperatura va fi cuprinsă între minim -17°C şi maxim -9°C.

Sâmbătă, Decembrie 27
Cerul va fi înnorat, vor fi viscole şi o vreme foarte rece Temperatura va fi cuprinsă între minim -16 °C şi maxim -8 °C.

Duminică, Decembrie 28
Cerul va fi mai ales înnorat şi o vreme rece. Temperatura va fi cuprinsă între minim -15°C maxim -7°C.

Luni, Decembrie 29
V fi o zi rece cu nori dar şi cu soare. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C maxim -5°C.

Marţi, Decembrie 30
Cerul va fi cu soare strălucitor pe tot parcursul zilei. Temperatura va fi cuprinsă între minim -11°C şi maxim -1°C.

Miercuri, Decembrie 31
Va fi o zi frumoasă, va fi soare din abundenţă. Temperatura va fi cuprinsă între minim -13°C şi maxim -1°C.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi mai ales însorit deşi vremea va fi  rece. Temperatura va fi cuprinsă între minim -14°C şi  maxim -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi parţial însorit. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10 °C  şi maxim -2 °C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi mai ales înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între minim -12°C şi maxim -2°C.

Duminică, Ianuarie 4
Cerul va fi parţial însorit. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10°C şi maxim -2°C.

Craiova:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 58%. Vântul va sufla cu peste 27 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 70%.Vântul va sufla cu  18 km/h din direcţia V-NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 64%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia VNV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 76%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 68%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia NV. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 74%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia N-NE.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 72%. Vântul va sufla cu peste 14 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 83%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia E-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectie 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 69%. Vântul va sufla cu peste 16 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 70%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  13 km/h din direcţia NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi însorit. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 72%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia ENE. Seara cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi relativ crescută 78%.Vântul va sufla cu  10 km/h din direcţia NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 71%. Vântul va sufla cu peste 13 km/h din direcţia NE. Seara cerul va fi parţial înnorat fără precipitaţii. Umiditatea va fi relativ crescută 76%.Vântul va sufla cu  10 km/h din direcţia N-NE.

Joi, Ianuarie 1
Va fi un timp cu soare strălucitor. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -8°C şi maxim 1°C.

Vineri, Ianuarie 2
Cerul va fi însorit. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -5 °C şi maxim 1°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Timpul va fi înnorat, dar va apărea şi soare. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -6°C şi maxim 3°C.


Duminică, Ianuarie 4
Va fi soare şi ceva nori. Temperaturile vor fi cuprinse între minim -6°C şi maxim 2°C.

Focşani:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi minim -3˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 21 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat, vor fi şanse de precipitaţii de 60%, umiditatea va fi de 78%, vântul va bate cu 13 km/h din direcţia NV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -1˚C şi minim -4˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60. Umiditatea va fi de 74%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia NV. Noaptea va ninge moderat. Umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -5˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 81%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NV. Noaptea va ninge moderat cu  şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea 86%, vântul va bate cu 6 km/h din direcţia N-NV.

Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -5˚C.
Va ninge moderat cu şanse de precipitaţii de 60%.Umiditatea va fi de 85%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N. Noaptea cerul va fi mai mult înnorat. Sunt  şanse de precipitaţii de 10%, umiditatea va fi de 85%, vântul va bate cu 8 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -4˚C.
Cerul va fi mai mult înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 79%, vântul va bate cu 11km/h din direcţia N. Cerul va fi înnorat, umiditatea va fi de 86%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 1˚C şi mimim -6˚C.
Cerul va fi parţial înnorat cu şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea va fi de 82%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea va fi ceaţă, umiditatea va fi de 93%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Marţi, Decembrie 30
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţă va fi ceaţă, iar după-amiază va răsări soarele. Şansele de precipitaţii sunt de 10%,umiditatea va fi de 80%, vântul va bate cu 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 82%, vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Miercuri, Decembrie 31
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -7˚C.
Cerul va fi parţial înnorat fără şanse de precipitaţii. Umiditatea va fi de 77%, vântul va fi de 11 km/h din direcţia N-NE. Noaptea cerul va fi parţial înnorat, umiditatea va fi de 84%, vântul va bate cu 10 km/h din direcţia N.

Joi, Ianuarie 1
Cerul va fi parţial însorit, afară va fi răcoros. Temperatura va fi cuprinsă între minim -10°C şi maxim -4°C.

Vineri, Ianuarie 2
Vor fi şi nori şi soare. Temperatura va fi cuprinsă între minim -6°C şi maxim -2°C.

Sâmbătă, Ianuarie 3
Cerul va fi în special înnorat. Temperatura va fi cuprinsă între minim -7°C şi maxim -1°C.

Duminică, Ianuarie 4
Va fi soare, pe alocuri se vor întrezări şi câţiva nori. Temperatura va fi cuprinsă între minim -7°C şi maxim -2°C.

Galaţi:

Miercuri, Decembrie 24
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -2˚C.
Dimineaţa va ploua. La prînz se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 74%. Vântul va sufla cu 23 km/h din direcţia NNV. Seara va ninge. Vor fi şanse de precipitaţii de 60% Umiditatea din atmosferă va fi de 76%. Vântul va sufla cu 14 km/h din direcţia NNV.

Joi, Decembrie 25
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 0˚C şi minim -3˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 71%. Vântul va sufla cu 18 km/h din direcţia NV. Seara va ninge pe alocuri. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea din atmosferă va fi de 83%. Vântul va sufla cu 8 km/h din direcţia NV.

Vineri, Decembrie 26
Temperatura va fi cuprinsă între maxim  -1˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 74%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia NV. Seara va ninge. Vor fi şanse de precipitaţii de 60%. Umiditatea din atmosferă va fi de 78%. Vântul va sufla cu 6 km/h din direcţia N-NV.
 
Sâmbătă, Decembrie 27
Temperatura va fi cuprinsă între maxim -2˚C şi minim -4˚C.
Dimineaţa se aşteaptă ninsoare. Sunt şanse mari de precipitaţii, respectiv de 60%. Umiditatea peste medie 81%. Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N. Seara va fi înnorat. Vor fi şanse de precipitaţii de 10%. Umiditatea din atmosferă va fi de 79%. Vântul va sufla cu 10 km/h din direcţia N-NE.

Duminică, Decembrie 28
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 3˚C şi minim -5˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 71%. Vântul va sufla cu peste 11 km/h din direcţia NNE. Seara cerul va fi parţial înnorat. Şansele de precipitaţii vor rămâne la fel cu cele din cursul zilei respectiv 10%. Umiditatea va fi relativ crescută 79%.Vântul va sufla cu  11 km/h din direcţia N-NE.

Luni, Decembrie 29
Temperatura va fi cuprinsă între maxim 2˚C şi minim -6˚C.
Dimineaţa cerul va fi parţial înnorat. Şanse mici de precipitaţii respectiv 10%. Umiditatea va fi peste medie, respectiv 76%. Vântul va


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 487

Vremea în Dobrogea. Iată cum vor evolua temperaturile în următoarele două săptămâni

22 Apr 2024 515

Cum va fi vremea în Dobrogea, în următoarele două săptămâni?

15 Apr 2024 795

Prognoza meteo pentru Dobrogea. Temperaturi și condiții atmosferice pentru următoarele zile

13 Apr 2024 861

ANM Valori termice mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul României, în următoarele 4 săptămâni. Iată ce temperaturi se vor înregistra în Dobrogea

07 Apr 2024 500

Cod galben la malul mării Temperaturi și condiții meteo pentru Constanța în intervalul 02-03 aprilie 2024

02 Apr 2024 787

Măsurile de prevenire în contextul avertizării meteo, discutate în ședința convocată de prefectul județului Constanța

01 Apr 2024 652

Vremea se schimbă radical. Temperaturile scad și revin ploile

31 Mar 2024 1306

Fotoreportaj Plajă aglomerată la Năvodari. Oamenii se bucură de soare și căldură la final de martie (FOTO+VIDEO)

31 Mar 2024 1825

Schimbări de temperatură în Dobrogea. Prognoza meteo pentru zilele următoare

24 Mar 2024 714

Vremea în Dobrogea în acest final de săptămână. Temperaturi la malul mării

15 Mar 2024 829

Vremea în Dobrogea la început de săptămână. Temperaturi la malul mării

03 Mar 2024 632

Vremea în Dobrogea zilele următoare. Meteorologii anunță creșteri de temperatură

20 Feb 2024 608

Schimbări bruște de vreme. Ce ne așteaptă în prima parte a lunii martie

18 Feb 2024 3068

ISU Harghita Bilanț

13 Feb 2024 405