Tiramisu

tiramisu_400.jpgPrajitura Tiramisu este deja preferata multora dintre noi. Simplu de preparat, tiramisu este un desert racoritor si usor.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

6

Complexitate:

usor

Calorii:

210

Ingrediente principale:

piscoturi, mascarpone, cacao

Ingrediente

450 g piscoturi
4 oua
100 ml coniac
125 g zahar pudra
500 g branza mascarpone
100 ml frisca lichida
350 ml cafea tare cu o lingura cu zahar tos in ea
1 lingura cu cacao

Mod de preparare

1: Bate galbenusurile cu zahar pana obtii o crema. Adauga branza mascarpone si frisca si amesteca energic.

2: Bate albusurile spuma si adauga-le in crema. Amesteca usor, pana se omogenizeaza.

3: Inmoaie piscoturile in cafeaua amestecata cu coniac. Nu tine mult. Apoi asaza-le pe platou, formand baza.

4: Toarna jumatate de crema, apoi inca un rand de piscoturi si din nou crema. Cerne deasupra cacao si da la rece cel putin trei ore.

Sursa: Ecuisine.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

agrointel.ro Cum se păstrează merele peste iarnă

10 Dec 2016 2959

Cremă de zahar ars cu blat de cacao

29 Aug 2016 5389

e-retete.ro Plăcinte cu urdă și mărar

07 Jun 2014 5538