Sondaj de opinie Credeţi că Primăria Constanţa trebuie să se împrumute cu 10 milioane de euro pentru a reabilita Cazinoul?

Primarul Constanţei, Decebal Făgădău, a anunţat săptămâna trecută că până la finele lunii martie se va şti exact calendarul de restaurare a Cazinoului. Acesta a mai precizat că municipalitatea va iniţia un sondaj printre locuitorii oraşului, care îşi vor putea exprima opinia privind utilizarea Cazinoului.
 
Astfel, municipalitatea susţine că reabilitarea clădirii-simbol a oraşului va fi posibilă fie prin Compania Naţională de Investiţii, cu bani de la bugetul de stat, fie printr-un împrumut de 10 milioane de euro pe care l-ar contracta Primăria Municipiului Constanţa.
 
În aceste condiţii, cotidianul ZIUA de Constanţa lansează sondajul de opinie cu următoarea întrebare:
 



De asemenea, vă rugăm să ne transmiteţi, într-un comentariu, şi părerea dumneavoastră cu privire la subiectul propus.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Maya

19 Feb, 2018 23:45

Exista posibilitatea accesarii unor fonduri europene, de ce nu se face? Am ajuns unul din cele mai oribile orase, mizerie, dezvoltare culturala slaba, activitati de divertisment aproape zero, etc. Este adevarat ca si constantenii au devenit niste mizerabili si nu respecta nimic, dar daca legile ar fi respectate cu siguranta cu forta s-ar mentineacar minimum necesar de curatenie si alte probleme.

Sora lu' Ioana 6

19 Feb, 2018 19:13

- bine spus - moral ar fi ca o parte din bani sa fie LUATI de la cei care au jefuit aceast județ; foști și/sau actuali funcționari și/sau aleși - nu acoperiți cu meșe, lăsați să se vadă de ce suntem în stare - terminați parcul din centru până la începerea sezonului? ,,Podul de la butelii" am înțeles că se termina după ce este gata ,,LIDAL- ul" de la Mangalia. Hai cu taxa pt.acces in Peninsula sa mai punem o data aiurea dalutele. Cu aceiași firmă, bineînțeles! Arborii îi toaletați cred că prin iulie, atunci când este umbra. Gata, GOSPODARILOR!

Ca de obicei se prefigureaza un tun

19 Feb, 2018 11:26

Hai sa fim seriosi, orice om cu experienta in constructii isi poate da seama ca o restaurare a cazinloului cu o firma Romaneasca, cu angajati Romani costa muuult mai putin de atat. Practic din cele 10 milioane, aproape jumatate este parandaratul, iar daca se pun materiale, ca cele puse in piata Ovidiu pt pavaj, parandaratul ar fi si mai mare !

ionut

19 Feb, 2018 11:04

Da eu ca si constantean sunt de acord ca primaria sa se imprumute si sa reabiliteza odata Cazinoul, este unul din putinele simboluri ale Constantei, cred ca a venit vremea sa ne luam singuri destinul in maini.PS Doresc deasemeni sa fie mai multa curatenie si ordine in orasul meu si imi pare rau ca a decazut atat de mult in ultimul timp este pacat!

ioana6

19 Feb, 2018 07:10

de ce nu acceseaza fonduri europene sa le fie rusine la toti cei care au fost platiti din banii nostri si nu au facut nimic pt cta. ba mai mult au lasat cta si cazinoul sa sjunga o ruina. rusine sa va fie

Articole asemanatoare

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Carolinei Georgeta Tocariuc, inspector la Comuna Grădina (DOCUMENT)

05 May 2024 140

Preotul paroh de la biserica Sf. Mina face un apel la Primăria Constanța Stălpișorii montați au blocat accesul pompierilor ce interveniseră la incendiul din această seară

04 May 2024 904

Firma este controlată de afaceristul Gheorghe Muhscină Plasty Prod SA a cumpărat de la Primăria Constanța un teren de pe strada Industrială nr.11

04 May 2024 683

Familia Terzi poate moderniza Restaurantul Colonadelor de pe strada Traian din Constanța

04 May 2024 569

Imobiliare Constanța Tesalia SRL nu poate extinde construcția de pe strada Daciei

04 May 2024 408

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 325

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 561

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 611

Primăria Constanța a pierdut un proces cu Garda de Mediu! Despre ce este vorba?

03 May 2024 425

Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)

03 May 2024 622

Certificat de urbanism pentru Bimmer Workshop SRL, care edifică un showroom la Constanța

03 May 2024 543

Rezultatul licitației publicat în MO Primăria Constanța a vândut un teren din zona Campus (DOCUMENT)

03 May 2024 856

Licitații publice Cine va păzi obiectivele Primăriei Constanța (DOCUMENT)

03 May 2024 578

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 1357

Justiție Constanța Închisoare cu suspendare pentru un tânăr din Constanța prins cu zeci de grame de Cannabis pregătit pentru vânzare

03 May 2024 493