29 de zile în arest Acuzat că a periclitat viaţa unei persoane

Gheorghe R. (28 ani), a fost prezentat miercuri Tribunalului Constanţa, pe numele său a fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, suspectul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Constanţa. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor calificat.

Luni, la ora 10.00, poliţiştii din Independenţa au fost sesizaţi că pe raza localităţii Movila Verde are loc un scandal între mai multe persoane.

Conflictul a izbucnit spontan, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi i-a avut ca protagonişti pe trei localnici, cu vârste cuprinse între 28 şi 40 de ani.

Unul dintre participanţi a folosit un obiect tăietor - înţepător, cu care a provocat leziuni la nivelul antebraţului, respectiv în zona intercostală celorlalte două persoane.

În urma examinării medico-legale a victimelor, s-a constatat că, uneia dintre acestea, leziunile provocate i-au pus viaţa în primejdie. Cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.