A încălcat al doilea mare păcat capital Antonia, condamnată la iad de Biserica Mormonă

Frumoasa cântăreaţă Antonia a intrat sub vizorul bisericii mormone, de care aparţine, potrivit căruia ar urma să ajungă în iad pentru păcatele comise. 
Un reprezentant al bisericii mormone din România a explicat pentru stl.ro care sunt aceste păcate de care mormonii o acuză pe vedetă. Astfel, cântăreaţa a încălcat al doilea cel mai mare păcat capital al mormonilor, după omor, mai exact Legea Castităţii. 
Jurnalistul Andrei Cristea, fost traducător oficial al Bisericii Mormone din România a mărturisit că Antonia este condamnată la iad de această sectă, pentru că a făcut sex înainte de căsătorie. Acest lucru nu poate fi contestat, mai ales că Antonia a născut o fetiţă în urmă cu doi ani, când nu era încă măritată.
“Antonia a încălcat o lege fundamentală a mormonismului, «Legea Castităţii». Aceasta lege spune clar ca relaţiile sexuale dintre un bărbat şi o femeie sunt strict interzise înaintea căsătoriei. Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă, numele întreg al mormonilor, vede acest păcat ca fiind al doilea ca gravitate după omor”, a declarat reprezentantul Bisericii Mormone.

Păcatele frumoasei cântăreţe nu se opresc aici! 

Artista a mai realizat şi un pictorial nud pentru o baie de lux din Turcia, lucru interzis categoric de mormoni. 
“A doua lege încălcată de Antonia este cea a afişării în public. Conform doctrinei mormone, femeile nu trebuie să îşi expună ostentativ formele. Astfel că în viziunea liderilor mormoni, Antonia păcătuieşte de două ori. O dată fiindcă nesocoteşte legea bisericii şi a doua oară pentru că, prin apariţiile ei, face diverşi bărbaţi să o dorească, ducându-i pe aceştia pe căi greşite şi făcându-i să păcătuiască cu gândul şi să încalce o poruncă din Biblie, aceea de a nu pofti la femeia altuia”, a mai spus Adrian Cristea.
Mai mult, Antonia s-a căsătorit cu tânărul catolic Vincezo Castellano, biserica mormonă neefiind de acord cu aceste căsătorii inter-religioase.  
"Motivul este acela că numai împreună familiile mormone pot duce la îndeplinire rânduielile bisericeşti. Familiile mixte nu pot obţine nivelul de progres spiritual pe care îl ating cele «curat» mormone”, a mai spus reprezentantul mormonilor. 
Dacă biserica mormonă o blamează pe Antonia pentru aceste lucruri, cu siguranţă multă lume ar prefera să îşi petreacă eternitatea numai în iad, doar să se afle şi pentru o zi în pielea Antoniei

Sursa: b1tv.ro

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Circulația automarfarelor restricționată pe teritoriul Ungariei duminică și luni

18 May 2024 277

Teatrul „Căluţul De Mare” din Constanța anunță programul în perioada următoare

17 May 2024 366

IGPR InfotraficTrafic oprit pe DN 19

17 May 2024 223

IPJ ClujOperațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc

17 May 2024 223

Licitații publice Primăria Constanța caută o firmă pentru reabilitarea energetică a școlii și grădiniței din Palazu Mare

17 May 2024 267

ISU HarghitaBilanțul misiunilor zilnice

17 May 2024 154

Poliția RomânăPercheziție domiciliară, în localitatea Vulcan, județul Hunedoara, într-un dosar de trafic de droguri de risc și mare risc

17 May 2024 197

Program de divertisment pentru copii, de Zilele Constanței

17 May 2024 398

O serie de activități culturale vor fi organizate de Primăria Constanța și Asociația Dobrogea pentru Patrimoniu, cu ocazia Zilelor Constanței

16 May 2024 372

Calendar-Ortodox Ce sfinți sunt sărbătoriți astăzi, 16 mai 2024

16 May 2024 634

Prognoza meteo pentru 16 mai 2024, la Constanța

15 May 2024 611

Editorial Simona Halep. Dragostea sa pentru tenis e prea mare pentru a fi înfrântă de ceva

15 May 2024 639

Cocaină la Constanța! Procurorii DIICOT anunță reținerea unui bărbat. Date oficiale din anchetă (FOTO+VIDEO)

15 May 2024 574

”Donează sânge! Salvează o viață!” Jandarmii din Constanța s-au alăturat campaniei (FOTO)

15 May 2024 320

ISU Harghita Bilanțul misiunilor din ultimele 5 zile

15 May 2024 244