Camera ascunsa! Medic de la Maternitatea Giuleşti Copiii ăştia trebuiau să moară!

camera_ascunsa.jpg Informaţii surprinzătoare în cazul tragediei de la Maternitatea Giuleşti. Cel care ar fi trebuit să-i verifice pe electricieni dacă şi-au făcut treaba nu este de specialitate.Informaţii surprinzătoare în cazul tragediei de la Maternitatea Giuleşti. Cel care ar fi trebuit să-i verifice pe electricieni dacă şi-au făcut treaba nu este de specialitate. Angajatul recunoaşte că ar fi putut fi păcălit oricând în privinţa funcţionarii aparaturii. O echipă Realitatea TV a intrat în sediul maternităţii şi a stat de vorbă cu angajaţii.

Ancheta procurorilor nu s-a încheiat, iar agenţii de pază ocupă încă intrările. Asta pe dinafară, pentru că în interior cei care păzesc sunt poliţiştii. Cu o mapă sub braţ, reporterii Realitatea TV devin credibili.

Aceştia le spun poliţiştilor că sunt din partea Primăriei Capitalei şi că au venit să inspecteze spitalul pentru a monta apoi alarme de incendiu. Reporterii sunt mai apoi conduşi la un cadru medical care îi însoţeşte prin spital.

Discuţia dintre reporteri şi medic alunecă, inevitabil, spre tragedia de luni. Concluzia la care ajunge angajatul maternităţii este şocantă: "Copiii tot ar fi trebuit să moară!"

"Ancheta va dura mult. Se va lăsa cu pretenţii de sute de mii de euro. Lucrez de 34 de ani aici. Aproape o viaţă de om. Copiii ăştia trebuiau să moară. Concret, era ora de schimb. Amărâta aia (asistena medicală - n.r.) s-a dus să se schimbe, când îi vine schimbul, să poată să plece. Nu ştiu câte minute a stat. C-a fost incubator, c-a fost aerul condiţionat... Să vă spun ce s-a întâmplat. Uşile sunt ermetic închise. Când a răbufnit, s-a rupt uşa", a spus medicul de la Maternitatea Giuleşti.

Omul sugerează faptul că cei care au făcut verificările aparatelor electrice sunt angajaţi ai spitalului, însă aceştia îl puteau păcăli cu uşurinţă, el nefiind de specialitate.

"Au şi verificat instalaţia cu trei zile înainte. Nu este o firmă de afară, ca să zici că o să-mi lucreze ceva şi apoi s-a terminat, ia dispoziţia de plată. Eu am argumente, dar am argumente verbale. Eu nu sunt specialist, le-am zis: "să verificaţi". Dacă mi-a spus că a verificat, pot să zic ceva? Asta e. Om vedea ce o vrea "ăl de sus"", a conchis cadrul medical.

Sursa: realitatea.net


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație importantă la Poliția din Constanța! Sunt vizate autospecialele IPJ (DOCUMENT)

29 Apr 2024 303

Gimnastică aerobică Echipa CS Farul Constanța, câștigătoarea Cupei Cetății Deva (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 320

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 753

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 469

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 413

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 645

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 558

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 698

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 637

Bărbat decedat pe plaja din Mamaia. Salvamarii fac apel la responsabilitate! (VIDEO)

28 Apr 2024 628

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1506

Păstrăv la tavă cu garnitură de cartofi și friptură de pui în sos ostropel Meniu special de Florii pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

28 Apr 2024 582

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 800

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 668

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 563