Chemat la DNA Ploieşti Procurorii îl acuză pe Sebastian Ghiță de mituirea fostului primar al Ploieştiului şi de spălare de bani

Deputatul Sebastian Ghiţă, cercetat sub control judiciar pentru corupţie, s-a prezentat, astăzi, la sediul DNA Ploieşti, pentru a-i fi prezentate acuzaţiile într-un nou dosar în care a fost începută urmărirea penală pentru dare de mită, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani. La intrare, întrebat dacă a dat vreodată mită, el a negat şi a refuzat să răspundă altor întrebări legate de finanţarea echipei de baschet Asesoft cu bani de la bugetul local al municipiului Ploieşti. El a spus că a primit o solicitare să se prezinte în faţa procurorilor şi a venit, ”ca de fiecare dată”, pentru a sta de vorbă cu aceştia.
Sebastian Ghiţă este cercetat penal într-un nou dosar, el fiind acuzat că i-a dat mită un imobil fostului primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, pentru ca acesta din urmă să finanţeze un club sportiv susţinut de Ghiţă,pentru a disimula provenienţa casei,cei doi semnând un contract fictiv.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.