Conducea o „texană“ Şofer blocat cu autoturismul într-un canal cu apă, salvat de poliţiştii de frontieră din Constanţa

 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit de urgenţă pentru acordarea primului ajutor unui cetăţean român care căzuse cu autoturismul proprietate personală într-un canal cu apă în zona staţiei de taxare Giurgeni – Vadu Oii.
 
Puţin după miezul nopţii, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă, aflaţi în misiune în zona staţiei de taxare Giurgeni – Vadu Oii, au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pentru acordarea primului ajutor unui conducător auto care căzuse cu autoturismul proprietate personală într-un canal cu apă de pe marginea drumului. Poliţiştii de frontieră au reuşit să-l scoată la timp din autoturism pe cetăţeanul român E. MIHAI, în vârstă de 65 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, pe care l-au transportat ulterior, cu un autoturism al Gărzii de Coastă, la spitalul din oraşul Hârşova pentru acordarea ajutorului medical de specialitate.
„Cercetările la faţa locului au stabilit faptul că şoferul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul volanului unui autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în  Bulgaria, a intrat pe contrasens şi a căzut în canalul cu apă“, transmit poliţiştii de frontieră. Aceştia au solicitat ulterior sprijin din partea colegilor de la Poliţia Rutieră pentru cercetarea evenimentului rutier, conform procedurilor legale.
În urma evenimentului, bărbatul în cauză este în afara oricărui pericol.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Trei persoane decedate într-un accident rutier la ieşire din localitatea Cuza Vodă. Un autoturism, răsturnat în şanţ (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Jan 2023 18230

UPDATE Un autoturism a căzut în șanț la ieșire din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu. Cinci victime

22 Jan 2022 2862

Un nou eveniment rutier între Comana și Amzacea. O mașină este blocată în șanț

12 Jun 2021 2071

Tulcea Un minor din Constanța, băut și fără permis, ar fi sustras o mașină și a ajuns cu ea într-un șanț

15 Oct 2019 2135

Accident rutier grav în Petroșani, județul Constanța. Un autoturism s-a răsturnat în șanț. Șoferul decedat nu avea permis

20 Dec 2018 6648

Accident rutier la Hârșova. O mașină s-a răsturnat într-un șanț (galerie foto)

13 Jul 2017 6793

O tănără din București a ajuns cu mașina într-un șant pe DJ 222

31 Jul 2014 2038