Doi căruţaşi s-au întrecut pe bulevardul Aurel Vlaicu, punând în pericol şi vieţile altor şoferi

 
Bulevardul Aurel Vlaicu este unul dintre cele mai aglomerate din Constanța. El traversează și centura orașului, unde viteza de deplasare este mai mare. Poate și de-asta au loc multe accidente de-a lungul acestui bulevard.

O cursă specială a atras atenția și celorlalți participanți la trafic. Un șofer a reușit să filmeze doi căruțași care se deplasau pe bulevardul Aurel Vlaicu, dar nu oricum. Vorbim de o întrecere… specială. Dornici de adrenalină, cei doi s-au luat la întrecere cu căruțele.

Atelajele au trecut razant printre maşinile care cu greu reuşeau să le evite şi minute în şir circulaţia a fost paralizată. În imaginile surprinse de şoferul aflat în trafic, şi date publicităţii de Pro TV, se observă cele două căruţe care circulă fără plăcuţe de identificare.
 
Mai mult, cele două căruţe se află într-o stare jalnică şi, cu toate astea, sunt conduse nebuneşte de cei doi viteji de ocazie. Din cauza vitezei cu care era condusă, una dintre căruţe este la un moment dat pe punctul de a se dezmembra. Nici claxoanele şi nici înjurăturile celor de la volan nu-i impresionau pe cei doi care-şi vedeau de întrecere.

La un moment dat, unul dintre căruţaşi a fost nevoit să se oprească deoarece abia mai putea stăpâni calul speriat. Mai mult, nici căruţa lui nu părea să mai reziste mult. A reluat apoi cursa. După ce au parcurs tot bulevardul, căruţele au virat dreapta şi au pătruns pe o şosea mult mai aglomerată.

În momentul când a reintrat pe şosea, căruţa a acrosat un autoturism. Nici de această dată cel care strunea calul nu a oprit şi, că şi când nimic nu s-ar fi petrecut, şi-a continuat drumul. Poliţiştii din Constanţa au vizionat imaginile şi încearcă să-i identifice pe căruţaşi pentru a-i amendă şi a le confisca atelajele.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.