Eveniment Cora Sărbătoarea pâinii la Constanţa

Sărbătoarea pâinii la Cora este un eveniment care se desfăşoară în fiecare an în lunile mai-iunie. Scopul acestei activităţi este acela de a impulsiona vânzările la pâine. Potrivit reprezenanţilor Cora, până în prezent, evenimentul a avut rezultate de succes, reuşind să convingă românii să cumpere şi specialităţi din această categorie a produselor de panificaţie. Preferinţele par a se îndrepta către categoria baghetelor, care a înregistrat o creştere de 12% în 2013 faţă de 2012, în timp ce categoriile de pâini obişbuite precum  franzela sau pâinea rotundă, au avut o crestere de 3,2%. În ceea ce priveşte vânzarea totală la pâine, Cora a înregistrat o creştere de 19% în 2013 faţă de 2012.

“Ne aflăm deja la a treia ediţie a acestei minunate Sărbători care a ajutat clienţii Cora să descopere specialităţi savuroase, pregătite în cuptoarele proprii de brutarii noştri. Anul acesta, Sărbătoarea Pâinii vine cu mai multe concepte originale: Pâinea brutarului Cora, Pâinea Vrac, Pâini speciale cu seminţe, Pâini greceşti – reţete unice pe piaţă, Pâini franţuzeşti şi Pâini italiene”, a declarat Ana Maria Florea-Harrison, responsabil PR Cora România, după cum se arată într-un comunicat de presă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sărbătoarea grâului (Vartolomeu' grâului sau Ziua „învârtejitului”)

13 Jun 2014 1041

Baghete, pâine cu semințe, cu ceapă sau cartofi Constănţenii, aşteptaţi cu bunătăţi la „Sărbătoarea Pâinii la cora“ (galerie foto)

29 May 2014 3478