Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Ovidius este acreditată

În urma evaluării ARACIS (Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior) din acest an programul de Medicină Dentară din cadrul Universiăţii Ovidius din Constanţa a primit acreditarea cu calificativul „grad de încredere” pe o perioadă de 5 ani. Astfel, ambele specializări din cadrul Facultății de Medicină Dentară - Medicină Dentară și Tehnică Dentară sunt acreditate ARACIS.

 „Facultatea beneficiază de o bază logistică şi materială la standarde europene, punând la dispoziţia studenţilor tot ceea ce este necesar pentru asigurarea unui învăţământ de înaltă calitate. Toate disciplinele au aparatură de ultimă generaţie şi sunt complet informatizate, studenţii având posibilitatea înregistrării fişelor şi manoperelor efectuate pacienţilor aflaţi în tratament având, în acelaşi timp, acces prin internet la sursele de documentare din domeniu”, a declarat decanul Facultății de Medicină Dentară, conf.univ.dr. Aureliana Caraiane, după cum se arată într-un comunicat de presă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Final de sesiune 2018 la Universitatea „Ovidius“. Medii mari de admitere la Medicina dentară constănţeană

28 Jul 2018 8968

Rezultatele admiterii, afişate de Facultăţile de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie din cadrul Universităţii „Ovidius“! (documente)

05 Aug 2017 10962

Congresul „Practici actuale în Medicina Stomatologică“ reunește la Constanța medici dentiști din întreaga țară

07 May 2015 3903

Se modifică admiterea la Facultăţile de Medicină şi Medicină Dentară ale Universităţii „Ovidius“

18 Nov 2014 2873

Opiniile absolvenților de la Stomatologie, la terminarea facultății (galerie foto)

23 Sep 2014 14868

Se caută conferenţiari universitari şi profesori Componenţa comisiilor de concurs pentru ocuparea posturilor la Universitatea „Ovidius“

25 Jul 2014 6491

Au început probele scrise la licenţă Examene la Universitatea "Ovidius" Constanţa

23 Jul 2014 2342