UPDATE!!Făgădău validat astăzi candidat la Piatra Neamţ?! PSD face strategii pentru locale!

Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit, astăzi, la Piatra Neamţ, urmând să stabilească listele de candidaţi pentru alegerile locale, după cum a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.  El a adăugat că în cadrul şedinţei va fi desemnat coordonatorul naţional al campaniei PSD pentru 2016. 

"Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acţiuni de organizare, discutarea listelor de candidaţi pentru fiecare judeţ, în cea mai mare parte. (...) În ceea ce priveşte strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaştem de foarte mulţi ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine şi anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetăţeni", a afirmat Dragnea. 

Preşedintele PSD a precizat că vor fi câteva abordări diferite faţă de campaniile electorale precedente. 

"O să avem câteva abordări diferite faţă de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului către cetăţeni, vom invita cetăţeni din fiecare comunitate să participe la alegeri pe listele noastre, cetăţeni care vor să se implice în viaţa comunităţii. De asemenea, vom avea pe listă foarte mulţi tineri, aşa cum am convenit la Congres, 2016 este anul în care pregătim noua generaţie de tineri. De asemenea, vom discuta în amănunt despre legea finanţării partidelor pentru că sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie înţelese bine. Orice neregulă financiară în finanţarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales", a punctat Liviu Dragnea. 
La Piaţa Neamţ se află şi Felix Stroe, preşedintele PSD Constanţa şi coordonator pentru zona de sud-est, deputatul Mircea Dobre, purtător de cuvânt al PSD Constanţa şi preşedinte al comisiei de control financiar intern al partidului.

UPDATE  - Deputatul Mircea Dobre a precizat pentru ZIUA de Constanţa că în cadrul şedinţei de astăzi se vor discuta aspecte legate de campania electorală şi a fost votat coordonatorul campaniei electorale pentru locale la nivel naţional. Acesta este secretarul general al partidului Marian Neacşu.

UPDATE 1  - Purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Dobre a revenit cu precizări de la şedinţa Comitetului Executiv aflat în desfîşurare: "Nu este vorba de o validare propriu-zisă a candidaturilor. Fiecare organizaţie a venit cu o listă de candidaţi întocmită până în acest moment. Pe 27-28 ianuarie va avea loc o nouă şedinţă a Comitetului Executiv în cadrul căreia vor fi luate în discuţie candidaturile".

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegeri electorale 2024 Cornel Bulancea a contestat în instanță decizia Biroului Electoral de Circumscripție nr. 6 Hârșova

03 May 2024 637

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 399

PMP a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o hotărâre a BEC privind reprezentarea în secţiile de vot din străinătate şi a cerut anularea ei

03 May 2024 371

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 673

Femeile PSD Constanța oferă daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța

02 May 2024 669

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 597

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

01 May 2024 472

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 564

Județul Constanța În prag de sărbătoare, 21 de copii ai comunei Cumpăna au primit daruri (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 532

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 607

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 2220

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1305

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 527

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 812

Dosar incomplet Pesedistul Adrian Stan, obligat să redepună dosarul de candidatură pentru Consiliul Local Techirghiol!

28 Apr 2024 581