UPDATE Rezultatele inițiale nivel gimnazial și liceal de la Olimpiada de Limbă și Literatură Română, etapa județeană (documente)



Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează în perioada 27-28 februarie 2016, patru olimpiade școlare, la care vor participa 1892 de elevi.
Astfel, astăzi a avut loc la Liceul Teoretic „Decebal” Constanţa, Olimpiada de chimie, etapa judeţeană. 93  de elevi ai  claselor a VIII-a -  a XII-a au susținut proba scrisă care a început la ora 9.30 şi a durat trei ore. 
Tot astăzi, 557 de elevi ai claselor V-XII au participat la  etapa județeană a Olimpiadei de limbă și literatură română, care s-a desfășurat în trei unități de învățământ din municipiul Constanța: Școala Gimnazială Nr. 24 „I. Jalea”, Școala Gimnazială Nr. 39 „N. Tonitza” și Liceul Teoretic „Traian” din Constanța. Proba scrisă a început la ora 10.00 și a durat trei ore. Accesul elevilor  în săli a fost permis în intervalul 9.00 - 9.30, pe baza carnetului de elev. Rezultatele elevilor vor fi afișate tot astăzi, la centrele de concurs și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.
În secțiunea "Documente" vă prezentăm rezultatele obținute.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.