Ionel Grigoraş şi Dumitru-Ion Grosu, recidivişti, propuşi pentru arestare preventivă

În decursul zilei de astăzi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Ionel Grigoraş şi Dumitru-Ion Grosu, recidivişti, cercetaţi în stare de reţinere, primul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, iar cel de-al doilea sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată.
 
S-a reţinut că, în seara zilei de 30 noiembrie, în jurul orei 20.40, inculpaţii au încercat să sustragă o bicicletă din scara blocului MS2 de pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 145, din Constanţa, prin secţionarea cablului antifurt cu o foarfece tip gură de lup, acţiunea fiind întreruptă de intervenţia persoanei vătămate.
 
Deoarece inculpaţii au luat-o la fugă în direcţii diferite, persoana vătămată şi fiul său l-au urmărit pe inculpatul Dumitru-Ion Grosu, care, în timpul urmăririi, în dreptul scării A a blocului TDC3, a ameninţat-o cu moartea pe persona vătămată, apoi a aruncat cu o sticlă în piciorul acesteia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

05 Feb, 2016 08:25

Sa stea dupa grati aia care ne a furat tara nu niste oameni care traiesc de azi pe miine

Articole asemanatoare

Se lansează noul logo al echipei Reîntâlnire cu gloriile „alb-albastre“ la partida SSC Farul - FC Argeş (video)

19 Oct 2018 5344

Recidivişti arestaţi preventiv Ionel Grigoraş şi Gabriel Dănilă, în arestul IPJ Constanţa

08 Sep 2014 2758

Lăsaţi liberi de magistraţii Judecătoriei Constanţa, încătuşaţi de cei de la Tribunal Ionel Grigoraş şi Gabriel Dănilă, arestaţi

06 Sep 2014 1647

Trei recidivişti, dintre care unul condamnat pentru omor Prinşi la furat într-un bloc din Constanţa

06 Sep 2014 1905

Fost condamnat pentru crimă, prins la furat prin subsoluri de bloc Ionel Grigoraş şi doi complici au golit boxa unui locatar din Constanţa

05 Sep 2014 2173