08 Mar, 2015 20:27
2909
Loredana PANAIT
Producătorii show-ului de televiziune de la Antena1, Hells Kitchen/Iadul Bucătarilor vor să realizeze sezonul doi al emisiunii. Printre concurenţii înscrişi se află şi Maria Crap, de 33 de ani, bucătar, proprietar restaurant Avignon, Franța.
Conform jurnalulnational.ro, Maria este originară din Constanţa, dar trăieşte şi munceşte în Franţa. A
început să gătească acum opt ani,
când a
ajuns în Franţa,
după ce s-a
căsătorit (
soţul sau era la vremea aceea
jucător de rugby profesionist).
Preşedintele clubului
la care activă i-a propus
să lucreze cu el.
Evoluţia Mariei în bucătărie a fost
simplă şi rapidă.
După ce a lucrat trei ani cu acest chef,
soţul sau a trebuit
să schimbe clubul
şi astfel s-au mutat
în sudul
Franţei, unde locuiesc de
patru ani.
Maria a
făcut o
şcoală la Avignon,
în urmă căreia a
obţinut diplomă mult aşteptată. Iar
în timpul
şcolii a cunoscut
mai mulţi chefi cu
care a colaborat,
la finalul cursurilor primind
şi o
oferta de
muncă.
După un
an de zile a avut
marea şansă de a-
şi deschide propriul restaurant, unde
îşi răsfaţă în prezent
clienţii cu preparate proprii.
În tot acest
timp a adus pe lume
şi trei copii:
din prima sarcina are
două fetiţe gemene,
în vârstă de 5 ani
şi jumătate, iar mezinul are un
an şi jumătate. Preparatele pe
care adoră să le
gătească sunt şarlotă de andive
şi St. Jacques, dar
şi Bouillabaisse.
Sursa foto: antena1.ro
Adauga un comentariu
Nume:
Email:
Comentariu*: