UPDATE - Meciul Germania - Olanda, anulat. Pe stadionul din Hanovra s-a găsit un obiect suspect

Meciul amical dintre reprezentativele Germaniei şi Olandei era programat să aibă loc în această seară. Partida a fost însă anulată şi stadionul din Hanovra, HDI Arena, a fost evacuat, informează L'Equipe.
 
Poliţiştii încă nu au făcut un anunţ oficial cu privire la motivul anulării jocului şi evacuării arenei, însă le-au cerut spectatorilor să plece acasă. Potrivit dw.com, la stadion s-a găsit un obiect suspect, meciul fiind anulat ca măsură de precauţie.
 
Echipa Germaniei se afla în Franţa vineri, când au avut loc atacurile teroriste de la Paris. Naţionala germană a disputat un meci amical cu selecţionata franceză pe Stade de France, în timpul jocului auzindu-se explozii din exteriorul arenei, ceea ce a dus la evacuarea preşedintelui Francois Hollande, care era prezent în tribună.
 
La finalul partidei, spectatorii s-au strâns pe teren, fiind evacuaţi treptat. Naţionala Germaniei a petrecut noaptea la stadion, în vestiare.

UPDATE, ora 22.10:


Cancelarul german, Angela Merkel, şi vicecancelarul Sigmar Gabriel se aflau pe stadion, dar au fost escortaţi de agenţii de securitate
 
Un oficial din cadrul poliției germane a declarat că au existat planuri reale de organizare a unui atac la Hanovra și că existau informații concrete că va avea loc o explozie în sau lângă stadion. Presa relatează că ar fi fost găsit explozibil într-o ambulanță aflată la intrarea în stadion.
 
Potrivit Bild, o a doua zonă din Hanovra a fost evacuată.
 
Presa mai relatează că poliția din Hanovra a închis stațiile de tramvai și gările din oraș şi că a fost evacuată şi o sală de concerte din acelaşi oraş.



sursa foto: jurnalul.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Simona Halep şi Irina Bara s-au calificat în turul secund al turneului la Wimbledon

28 Jun 2022 1053

România a câștigat la masa verde meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor

18 Nov 2020 3564

Al doilea meci de verificare al SSC Farul Constanța în Antalya a fost anulat

05 Feb 2019 1343

Tenis Marius Copil, învingător în primul meci de simplu din cadrul întâlnirii dintre echipele României şi Poloniei din Cupa Davis

15 Sep 2018 1598

Al doilea gol în Antalya pentru tânărul de 15 ani! Alexi Pitu a adus victoria FC Viitorul în amicalul cu Cernomorets Odessa (galerie foto + video)

25 Jan 2018 3163

Alertă de incendiu falsă pe stadion

06 Nov 2016 1924

Stadinul Old Trafford a fost evacuat din cauza unei alerte cu bombă, la ultimul meci din Premier League

15 May 2016 1951

Înfrângere usturătoare la Brăila FC Farul şi-a luat adio de la play-off-ul Ligii a II-a (galerie foto+video)

16 Mar 2015 3025

Lucian Bute, accident grav. Nu va putea evolua în meciul cu Roberto Bolonti

19 Nov 2014 2337

Săgeata Năvodari s-a impus în meciul cu FCM Dorohoi

25 Oct 2014 1393