Mesaje de regret şi durere pentru tânăra din Mangalia care s-a sinucis „Îngeraşul nostru, odihneşte-te în pace!“

La numai 14 ani, Ana Maria U. din Mangalia a ales să se sinucidă după o ceartă cu prietenul. Acesta i-ar fi spus să nu se mai vadă o perioada, deoarece are nevoie de timp să înveţe pentru bac. Ana Maria terminase clasa a VIII-a la Şcoala Gala Galaction din Mangalia. Cei care au cunoscut-o deplâng trecerea în nefiinţă a minorei.

Mulţi dintre prietenii ei şi-au pus poze negre la profilul de Facebook, în semn de doliu. De asemenea, ei au lăsat şi numeroase mesaje pentru a-şi exprima regretul. Pe pagina lui Adrian Greavu, cel care se pare ar fi prietenul fetei, acesta a postat o poză neagră cu mesajul: „De ce a fost nevoie de așa ceva...aveam ceva frumos și un viitor în față...“. Ceilalţi cunoscuţi s-au alăturat şi au lăsat şi ei mai multe mesje: „Tu trebuie să fii tare, gândeşte-te cum era ea ! Cum zâmbea, cum râdea, cât era de ''lejeră'' în ceea ce priveşte problemele... Tu trebuie să nu cedezi pe lângă cei care te susţin... Pe noi te poţi baza, suntem o familie şi suntem lângă tine ... Îngeraşul nostru, odihneşte-te în pace!“, este mesajul lăsat de Diana Brn.

„Adi,te ştiu de foarte mult timp, te ştiu un băiat puternic aşa că şi acum trebuie să fii la fel. Încearcă să te gândeşti că ea e într-un loc mai bun şi că nu ar vrea să te vadă trist. E greu, dar încearcă...Dumnezeu să o ierte şi tu ai grijă de tine“, spune Flo E., pe pagina tânărului.

Zuzi Ad a postat la rândul ei o poză de doliu şi un mesaj în amintirea fetei: „Nici nu pot spune în cuvinte durerea pe care o simt...ai fost mai mult ca o soră pentru mine... ai fost, eşti şi vei fi o parte din inima mea...nimeni nu poate ştii ce a fost în sufletul tău când ai luat decizia asta...te iubesc enorm...şi mă voi ruga toată viaţa mea sa îţi fie bine acolo unde eşti...încă nici nu îmi vine să cred...promit ca îţi voi păstra vie amintirea...Odihneşte-te în pace, prinţesica mea!“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Altar de flori și lumânări pentru fata care s-a sinucis la Olimp. De ce a recurs la acest gest

29 Oct 2019 2235

Crimă urmată de sinucidere la Arsa, în județul Constanța

04 Dec 2016 8291

UPDATE1 - Un tânăr s-a spânzurat la Mangalia. Avea fotografia iubitei în buzunar!

24 May 2015 5286

O persoană a ameninţat că se sinucide, la Mangalia

17 Nov 2014 1854

Patru ore de protest la înălţime Un tânăr din Mangalia a pus autorităţile pe jar

28 Aug 2014 2766

UPDATE A stat patru ore cocoţat pe un stâlp, ameninţând că se sinucide, la Mangalia

27 Aug 2014 1941

„De ce a fost nevoie de așa ceva... aveam ceva frumos și un viitor în față“ Mesajul tulburător postat de prietenul fetei din Mangalia care s-a sinucis

04 Jul 2014 3162

Descoperire macabră la Mangalia O adolescentă s-a spânzurat cu o eşarfă de uşa dulapului

03 Jul 2014 4071

Sinucidere la 15 ani Adolescentă din Mangalia, găsită spânzurată în casă chiar de mama sa

01 Jul 2014 5320