Parodia face comedia, la Prima TV Mondenul Radu Mazăre, regizorul noului clip de promovare al staţiunii Mamaia

Deşi vara s-a încheiat, Mondenul Radu Mazăre nu stă degeaba şi, cu ajutorul Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav, pregăteşte deja un nou clip de promovare al staţiunii Mamaia, pentru anul viitor.
Însoţit de două domnişoare, edilul îşi face apariţia pe plajă, gată să-şi ia în primire rolul de regizor. Acolo este aşteptat de Bianca şi salvamarul ei personal, Victoraş, pregătiţi de filmare. În timp ce Slav îşi încordează muşchii, Biencuţa îşi umflă botul, pentru a da mai bine la cameră. Raducu însă tună şi fulgeră nemulţumit. Vrea mai multă acţiune, aşa că Victoraş se conformează şi începe să facă câteva flotări cu Biencuţa în cârcă. Dar ziua de filmare este abia la început, iar regizorul Mazăre este greu de mulţumit.
Dacă vreţi să vedeţi în premieră cum a fost făcut noul clip de promovare al staţiunii Mamaia, nu rataţi “Mondenii” marţi, 17 septembrie, de la ora 21:45, la Prima TV.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mihai Bendeac împlinește 39 de ani. Ce evenimente au mai avut loc pe 16 februarie

16 Feb 2022 1357

Localul frecventat de mondenii Radu Mazăre şi Elena Udrea Crazy Cafe se pune la adăpost în caz de incendiu

11 Dec 2015 5023

Mesaj pentru constănțeni „Să fie sănătoși și să fie uniți! Să nu se lase furați sau prostiți de politic!“ (galerie foto)

20 Nov 2014 2853

Huidu şi Găinuşă s-au "despărţit" definitiv

30 Aug 2014 3879

Deşi Piratu' crede că a harponat balena Mondenii. "Şi eu sunt varan" (video)

11 Aug 2014 2526