Ponta, întrebat despre audierea surorii sale la DNA Hai, mă, voi sunteţi serioşi?

Premierul Victor Ponta, întrebat de jurnalişti cum comentează faptul că sora lui este audiată la DNA în dosarul în care soţul acesteia e arestat preventiv sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală, a răspuns „Hai, mă, sunteţi serioşi ?", spunând că el a venit să viziteze un spital, informează Mediafax.

Şeful Guvernului a venit astăzi dimineaţa la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila", unde este inaugurat Blocul operator al Secţiei Clinice Oftalmologie.

Ulterior, Victor Ponta a avut mici probleme în a tăia uşor panglica inaugurală, el comentând ironic faptul că foarfeca ar fi fost cumpărată prin achiziţie publică la preţul cel mai mic. „Asta-i de la achiziţii, cu preţul cel mai mic", a comentat Ponta zâmbind.

Şeful Guvernului s-a referit de mai multe ori la problemele generate la licitaţii de actuala legislaţie a achziţiilor publice, inclusiv de obligaţia instituţiilor de stat de a cumpăra bunuri şi servicii raportându-se cu prioritate la criteriul preţului cel mai scăzut şi nu la calitate, iar Guvernul a încercat să modifice legea, existând însă obiecţii din partea Comisiei Europene.


Sursa: Mediafax
Sursa foto: nasul.tv

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.