PSD susţine finanţarea partidelor politice prin transfer bancar, nu prin numerar

 
PSD susţine finanţarea partidelor politice prin transfer bancar şi nu prin numerar, precum şi celelalte modificări care se impun la Legea finanţării partidelor, a declarat, la Cotroceni, liderul PSD Victor Ponta, informează România TV.

Klaus Iohannis a convocat, astăzi, partidele parlamentare la consultări pe tema reformei electorale şi a cererilor DNA.

„Vom vota în aşa fel încât solicitările şi observaţiile, modificările transmise să fie adoptate şi să avem Legea finanţării partidelor, o lege care să asigure pentru viitoarele campanii electorale transparenţă, să asigure responsabilitate şi un mod cât mai echilibrat de finanţare a campaniilor. Deci, toate solicitările, inclusiv cele referitoare la orice fel de finanţare să fie făcută, nu prin numerar, ci prin bancă, cu atât mai mult cu cât intră în vigoare şi noua lege privind tranzacţiile în general în numerar, o susţinem", a spus Victor Ponta, la finalul consultărilor cu preşedintele Klaus Iohannis.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Finanţarea partidelor politice, modificată PSD a abrogat prevederea legată de confiscarea banilor folosiţi în campaniile electorale cu încălcarea legii. PNL şi USR protestează!

05 Oct 2017 2416

Legea finanţării partidelor, ciopârţită de PSD Au eliminat măsura confiscării sumelor primite ilegal de formaţiunile politice sau utilizate ilegal în campaniile electorale

27 Sep 2017 1943

Klaus Iohannis şi reprezentanţii partidelor politice semnează Acordul privind bugetul pentru Apărare

13 Jan 2015 1690