Se întâmplă la Cerchezu Copiii din Viroaga nu au ajuns la şcoală. Microbuzul ar fi plecat după materiale electorale

Aproximativ 30 de copii din satul Viroaga au aşteptat astăzi în stradă timp de trei ore, de la 7.15 la 10.00, sosirea microbuzului şcolar pentru a fi transportaţi la şcoala din Cerchezu.

Şoferul şi microbuzul şcolar nu sunt la această oră în sat. Oamenii susţin că microbuzul ar fi fost trimis de primarul Ion Constantinescu la Constanţa după materiale promoţionale, destinate desfăşurării campaniei electorale. Alţii declară că microbuzul s-ar afla tot în scop electoral la mănăstire. Cert este că atât microbuzul şcolar cât şi şoferul au dispărut, iar copiii din Viroaga nu au mai ajuns la şcoală.

Consilierul local PNL, Valeriu Iacoboaiea, a declarat că părinţii i-au sesizat faptul că elevii nu au ajuns astăzi la şcoală şi că de la oamenii din localitate ar fi aflat că şoferul ar fi primit directive de la primarul Ion Constantinescu să plece la Constanţa după materiale electorale.

Directorul şcolii, Laura Budeanu, a precizat că elevii vor primi absenţe, urmând ca Inspectoratul Şcolar să fie sesizat în acest caz. Directoarea a mărturisit că nu ştie de ce copiii nu au ajuns la şcoala din Cerchezu, afirmând că a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu primarul Ion Constantinescu pentru a afla ce se întâmplă, însă nu a reuşit să dea de acesta.

Primarul Ion Constantinescu neagă orice amestec în această poveste. Contactat telefonic în urmă cu 30 de minute primarul a precizat că nu ştia că elevii din Viroaga nu au ajuns la şcoala din Cerchezu, susţinând chiar şi că şoferul „dat dispărut” de oameni este în... localitate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

anonim

18 Mar, 2013 17:32

Pacat de comuna cerchezu ca are un conducator al comunei plin de dezinteres care ca din codru si nu il prinde garda financiara si nimeni altii.Strazi nu sunt in comuna cerchezu sunt doar cateva ptr ai usura pe functionarii primariei sa nu isi mai rupa masinile in gropi in rest bate vantu pe strazi lumea moare de foame si ei continua sa proasteasca cetatenii.Cumpara voturile cu bani si alimente si nimeni nu ii prinde de ce??? Sunt foarte revoltat pe actualul primar si pe locuitorii comunei pentru ca ei continua sa il voteze, sunt inconstienti din cauza saraciei si domnul primar cumparand voturile.Unde sunt banii pentu islazuri acordati de uniunea europeana unde sunt strazile canalizarile iluminatul public unde? in buzunarul mafiotului.Concluzia? Oamenii se pare ca le este bine sa traiasca in cocina primind odata la 4 ani 100 lei pe cap de familie ptru un vot.

Articole asemanatoare

Alianța Dreapta Unită Constanța i-a retras sprijinul politic candidatului la Primăria Comunei Amzacea după postarea unui mesaj discriminator

04 May 2024 258

Primăria Mangalia, județul Constanța, scoate la vânzare un imobil într-o licitație publică

03 May 2024 455

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 494

Primăria Constanța a pierdut un proces cu Garda de Mediu! Despre ce este vorba?

03 May 2024 375

Poșta Română se va ocupa de serviciile poștale ale Primăriei Mangalia (DOCUMENT)

03 May 2024 399

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 524

Contestația Marcelei Stancu pentru candidatura la Primăria Limanu, respinsă de Tribunalul Constanța

03 May 2024 431

Teren în Faleză Nord, recâștigat de Apele Române de la Primăria Constanța! Ce au invocat judecătorii pentru a radia dreptul de proprietate al municipalității (MOTIVARE)

03 May 2024 537

Certificat de urbanism pentru Bimmer Workshop SRL, care edifică un showroom la Constanța

03 May 2024 404

Rezultatul licitației publicat în MO Primăria Constanța a vândut un teren din zona Campus (DOCUMENT)

03 May 2024 687

Licitații publice Cine va păzi obiectivele Primăriei Constanța (DOCUMENT)

03 May 2024 482

Cu acordul Municipalității Un imobil de pe strada Pescăruș din Constanța va fi supraetajat, altul – transformat în parcare de Imobiliaria Tomis SRL

03 May 2024 759

Justiție Constanța Închisoare cu suspendare pentru un tânăr din Constanța prins cu zeci de grame de Cannabis pregătit pentru vânzare

03 May 2024 444

Imobilul edificat de Disan Expert SRL pe strada Maior Șofran din municipiul Constanţa va fi modificat

03 May 2024 372

Cumpărări directe Constanța Drumuri Județene Constanța SA repară DC 69, din comuna Ciobanu, cu 180.000 de euro (DOCUMENT)

03 May 2024 299