Soţia lui Tom Jones a pierdut lupta cu cancerul

 
Soția cântărețului Tom Jones, Melinda Rose Woodward, cunoscută ca Linda, a murit după „o luptă scurtă dar aprigă” cu cancerul, anunță cotidianul ”The Independent”. Melinda Rose Woodward a decedat la vârsta de 75 de ani, potrivit independent.co.uk. Linda a murit în spitalul din Los Angeles, ieri dimineață, înconjurată de soț și de cei dragi, potrivit unei declarații.
 

„Sir Tom Jones și familia au cerut să le fie respectată intimitatea în această perioadă dificilă”, se arată în declaraţie.

 
Recent, cântărețul și-a anulat o serie de concerte din turneul internațional pe care trebuia să le susțină în Japonia, Emiratele Arabe Unite, Thailanda și Coreea de Sud, anunţând că se confruntă cu o problemă gravă în familie. Tom Jones și Mekinda s-au căsătorit în 1957, adică erau căsătoriți de 59 de ani. Aveau amândoi 16 ani când s-au căsătorit. Ei au împreună un băiat, Mark.
 
Presa din Marea Britanie îi descriu pe Tom și pe Linda ca fiind un cuplu foarte solid. 

De-a lungul anilor, Tom Jones a vândut peste o sută de milioane de discuri în întreaga sa carieră și printre cele mai cunoscute cântece ale sale se numără single-uri precum „Delilah”, „What's New Pussycat”, „Green, Green Grass of Home”, „She's a Lady” şi „Sex Bomb” . Acum  zece ani, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a acordat lui Tom Jones titlul de cavaler.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Stiati ca...? Un cunoscut cântăreț împlinește 78 de ani

07 Jun 2018 1918

Melodia zilei Amber Run – I Found

24 Jun 2015 2743

Știați că Spunem la mulți ani unui mare cântăreț! (video)

07 Jun 2015 2546

„Botezul este unic, un dar dumnezeiesc” Elena Frîncu a creştinat, de-a lungul vieţii, 29 de copii (galerie foto)

13 Dec 2014 6329

Catherine Zeta-Jones, Tom Criuse sau John Travolta Staruri hollywoodiene care nu au terminat liceul

10 Aug 2014 2397

Ştiaţi că...? Tom Jones împlineşte 74 de ani

07 Jun 2014 1998