Trei persoane arestate preventiv Grup destructurat de procurorii şi poliţiştii din Constanţa

 
Magistraţii Tribunalului Constanţa au admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi au dispus arestarea preventivă a lui Ion Cosmin Prioteasa, Mariana Codruţa Zamfir şi Florin Bogdan Pîrvulescu pentru o perioadă de 30 de zile de zile.
 
Reamintim faptul că ieri s-a dispus arestarea preventivă a lui Dan Ionuţ Năpîrcă şi Giuliano-George Ventri, pentru o perioadă de 30 de zile de zile precum şi a Vioricăi Chiriţă pentru o perioadă de 30 de zile de zile.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa au reuşit  să probeze activitatea infracţională a mai multor persoane din Dâmboviţa, Dolj, Călăraşi, Bucureşti şi Prahova, suspectaţi că ar fi sunat la zeci de persoane cărora le-au spus că au câştigat în cadrul unei campanii câte 20.000 de euro. Pentru a intra în posesia banilor trebuia să trimită într-un cont diverse sume de bani. Prejudiciu estimat este de 10.000 euro.
 
Două sunt deja în executarea pedepsei, fiind aflate în penitenciare.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 29 iulie 2021

30 Jul 2021 2829

Ar fi dat ţepe în numele unei cunoscute companii. Ce au decis magistraţii din Constanţa

03 Aug 2016 2161

Ar fi dat ţepe în numele unei companii cunoscute Decizie definitivă pentru Ion Cosmin Prioteasa şi Mariana Codruţa Zamfir

20 Feb 2016 2497

UPDATE 1. Trei persoane, arestate preventiv Cine sunt indivizii ce acţionau în cadrul grupării destructurate de procurorii şi poliţiştii din Constanţa

11 Feb 2016 2460