Un tânăr din localitatea tulceană Carcaliu, vestitiă pentru furtul tablourilor de la Rotterdam, a tras focuri de armă. Vezi motivul incredibil!

Un tânăr din Carcaliu, localitatea celor care au săvârșit furtul tablourilor de la Rotterdam în valoare de circa 20 de milioane de euro, și-a adus o armă de vânătoare din afara granițelor țării (fără nici un fel de documente) și a tras câteva focuri în aer pentru a-i verifica starea de funcționare, scrie dobrogeanews.ro.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase l-au depistat la data de 19 august pe C. Marian, de 31 ani, din comuna Carcaliu, județul Tulcea, care a introdus fără îndeplinirea formalităților legale și a deținut ilegal pe teritoriul României o armă letală cu destinația vânătoare, plus  un număr de 5 cartușe aferente, de care a făcut uz, fără drept, trăgând două focuri în aer în plan vertical

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă letală, fără drept, potrivit dobrogeanews.ro.

sursă foto: www.informatia-zilei.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.