UPDATE Două accidente grave acum câteva minute. Unul la Billa, în sensul giratoriu, altul la Chirnogeni

Poliţiştii de la Rutiera Constanţa au fost sesizaţi că pe DN 38, la intersecţia din localitatea  Chirnogeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile.
Un alt accident grav a avut loc aproape concomitent, cu cel de la Chirnogeni, şi la sensul giratoriu de la supermarketul BILLA.
Aici au fost implicate doua autoturisme.

UPDATE

În această dimineaţă o persoană aflată la volanul unui autoturism, a condus pe DN 38, în localitatea Chirnogeni. Pe fondul neatenţiei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea părţii carosabile. Şoferul a suferit răni uşoare.
În sensul giratoriu de la supermarketul BILLA, din cauza neacordării de prioritate, două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit primelor informaţii, o persoană a fost rănită. Vom reveni cu informaţii.

UPDATE. Comunicatul Poliţiei Constanţa
O femeie de 46 de ani a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei. Ajungând la sensul giratoriu din zona supermarketului BILLA , nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.