Lăptişorul de matcă, un superaliment pentru cei care îl folosesc

Lăptişorul de matcă, o substanţă lăptoasă, pe care o secretă glandele albinelor, s-a constatat că împiedică dezvoltarea cancerului şi stimulează imunitatea. Nutriţioniştii recomandă terapia cu lăptişor de matcă pentru refacerea organismului după eforturi intense. De menţionat că în compoziţia sa se regăsesc până la 20 de aminoacizi, importanţi în sinteza proteinelor.
 
Lăptişorul de matcă conţine şi acid 10 HDA, substanţă activă cu efect antibacterian, antifungic şi antiviral, care îl recomandă drept un superaliment. De asemenea, este bogat în complexul de vitamine B, mai conţine şi un număr ridicat de săruri minerale, potasiu, calciu, fier, siliciu, magneziu, fosfor, glucide şi enzime.
 
Datorită proprietăţilor sale, contribuie la buna funcţionare a sistemului cardiovascular, îmbunătăţeşte memoria, creşte activitatea cerebrală, tratează eficient acneea şi alte probleme dermatologice.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sănătate Lăptişorul de matcă ajută la refacerea celulelor

04 Jan 2016 1838

Sănătate Produsul apicol care stimulează producţia de colagen

29 Sep 2015 1629

Sănătate Lăptişorul de matcă ajută la recuperarea mai rapidă după boală

08 Jul 2015 1337

Sănătate 5 motive pentru a consuma laptişor de matcă

12 Jun 2015 1887

Sănătate Lăptişorul de matcă revitalizează organismul

31 Dec 2014 1746

Lăptişorul de matcă, bogat în nutrienţi indispensabili organismului

16 Nov 2014 1486

Proprietăţile terapeutice ale lăptişorului de matcă

02 Jul 2014 1624

Rawveganjoy.ro Pasta de primavara cu leurda

28 May 2014 5402