Sănătate Ciupercile reduc riscul bolilor de inimă

Ciupercile au un conţinut dublu de proteine faţă de carne şi au capacitatea de a stimula memoria. Acest aliment reprezintă o bună sursă de vitamine şi de minerale, are proprietăţi antioxidante şi antibiotice. Ciupercile conţin apă (82-92%), vitaminele A, B, C şi D, săruri minerale, proteine, glucide, acizi organici, uleiuri eterice, substanţe tanante şi enzime.
 
Principalele beneficii ale ciupercilor se referă la reducerea riscului apariţiei bolilor de inimă şi a cancerului. Ciupercile previn diabetul sau tumorile şi sunt recomandate în curele de slăbire. De asemenea, ciupercile pot fi consumate şi de persoanele bolnave de diabet, deoarece nu conţin grăsimi şi au rol benefic asupra ficatului, pancreasului şi a glandelor endocrine. În plus, ele contribuie la scăderea colesterolului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.