Ştiaţi că...? Astăzi, Diana Ross, iubită de milioane de fani, îşi sărbătoreşte ziua de naştere (video)

Venerată de Michael Jackson şi iubită de milioane de fani, cântăreaţa Diana Ross împlineşte, astăzi, venerabila vârstă de 71 de ani. Artista s-a născut pe 26 martie, în Detroit.
 
În aproape cinci decenii de carieră, Diana Ross a doborât record după record. De la începutul carierei cu formaţia The Supremes și până în prezent, cântăreaţa a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Repertoriul ei include piese R&B, soul, pop, disco şi jazz. Cu melodia „Ain't No Mountain High Enough” a obţinut prima nominalizare la premiile Grammy.
 
În 1976, revista Billboard a numit-o „Cea mai mare artistă a secolului”, iar un an mai târziu, a câştigat un premiu Tony pentru propriul său show, „An evening with Diana Ross”. Cartea Recordurilor, în 1993, a declarat-o pe Diana Ross cea mai de succes artistă de muzică din istorie cu un total de 18 single-uri care s-au clasat pe primul loc: 12 ca solistă a trupei The Supremes şi şase ca artist solo. De asemenea, în februarie 2012, a fost distinsă cu un Grammy pentru întreaga carieră.
 
Nu s-a remarcat doar în industria muzicală, ci şi în cea cinematografică. Pentru rolul din filmul „Lady Sings the Blues” a fost recompensată cu un Glob de Aur.
 
Se spune despre Diana Ross că a fost marea iubire a lui Michael Jakson. Acesta ar fi cerut-o de soţie, dar ea l-a refuzat. Cei doi artişti au susţinut mereu că sunt doar buni prieteni. Mai mult de atât, Michael a negat că ar fi scris unul dintre hit-urile sale, „Dirty Diana”, gândindu-se la Diana Ross.
 
Sursa foto: ibnlive.in.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.