Anunţuri 15 martie 2013

Cu durere în suflete, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie după o grea suferinţă. Înmormântarea va avea loc în data de 16.03.2013, ora 10.00, la Cimitirul Central, iar slujba religioasă la biserica din Km 5. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Soţia şi copiii.

Cu adâncă durere în suflet, anunţăm încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie şi suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanţe! Familia Colţeanu.

Acum, în aceste momente grele pricinuite de încetarea din viaţă a celui ce a fost Ciocan Ilie, suntem alături de familia îndoliată şi transmitem sincere condoleanţe. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Comăniţă.

Un suflet blând şi drag s-a dus în împărăţia Domnului, departe de noi, dar mai aproape de El, lăsând în urmă lacrimi şi suferinţă. Cuvintele nu au sens în exprimarea durerii ce ne-a cuprins acum, la despărţirea de bunul nostru soţ şi tată, Zaharia Costica Geani. Pentru dragostea şi înţelepciunea ta, vei rămâne veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul! Nu te vom uita niciodată! Soţia Ramona şi copiii.

Sunt oameni care dacă părăsesc aceasta lume, continuă să trăiască la fel de intens în inimile celor care l-au cunoscut. Aşa a fost şi Zaharia Costica Geani, pe care destinul l-a luat prea repede dintre noi, la numai 38 de ani. Prietenii transmit condoleanţe familiei îndoliate!

Clubul Sportiv Farul Constanţa este alături de familia celui ce a fost Mihai Oprea, om de sport mereu alături de clubul nostru şi fost membru în biroul secţiei de rugby. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!

Familia finilor Garabet Hacic, Clemenţa şi Adelina Bianca anunţă cu adâncă durere decesul iubitului lor naş, Mihai Oprea.

Din tot sufletul regret plecarea în veşnicie a viceamiralului Constantin Iordache, subordonat capabil şi colaborator apropiat când dezlegăm tainele mării şi ale Marinei. Să aibă cer senin şi călătorie fără furtuni! Viceamiral Ştefan Ilie.




Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Limanu și Prefectul Județului Constanța, părți în două dosare aflate pe rolul Tribunalului Constanța

02 May 2024 151

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

02 May 2024 153

O nouă gelaterie, deschisă în Constanța. Iată unde are sediul

02 May 2024 163

Firme Constanța Un nou restaurant, deschis în comuna Tortoman. Iată cine îl administrează

02 May 2024 150

Accident rutier pe strada Prelungirea Liliacului din Constanța! Un șofer beat și fără permis, implicat

02 May 2024 235

Firme Constanța O nouă societate, deschisă în Mangalia. Iată cu ce se ocupă Badber Nav SRL

02 May 2024 192

Știri Constanța Șoferiță de 21 de ani, beată și sub influența substanțelor interzise, implicată într-un accident rutier pe Șoseaua Mangaliei

02 May 2024 266

O nouă societate, deschisă în municipiul Constanța. Iată cu ce se ocupă

02 May 2024 237

ACS Power Gym Constanța Medalii de aur la Campionatul Balcanic pentru Elena Novac, laureată cu titlul de campioană absolută la Fitness Challenge (GALERIE FOTO)

02 May 2024 430

CSM Constanța Baschet Ghetele de joc „fermecate“ ale lui Jorden Duffy au făcut fericit un mic fan. Cadou de preț! (GALERIE FOTO)

02 May 2024 215

Bloc de zece etaje, cu restaurant și piscină exterioară, edificat în Mamaia Nord. One Construction Top SRL, undă verde de la APM Constanța

02 May 2024 313

APM Constanța va emite acordul de mediu Activitate experimentală privind stocarea carbonului organic în Marea Neagră, desfășurată de GeoEcoMar

02 May 2024 235

Tribunalul Constanța, obiectiv în 2024 – o soluție revoluționară pentru înregistrarea ședințelor de judecată, cu transcrierea automată a declarațiilor! (DOCUMENT)

02 May 2024 277

Fostul director executiv tehnic al Drumuri Județene Constanța SA, victorios în instanță împotriva instituției pe care a condus-o! S-a stabilit apelul

02 May 2024 267

Prefectura cere anularea ei în instantă În 2023, Consiliul Județean Constanța a adoptat nelegal o hotărâre pe care secretarul județul a anunțat că nu o va contrasemna. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

02 May 2024 307