Polaris ecologizează plaja Modern alături de elevii colegiului Mircea cel Bătrân

Polaris M Holding în parteneriat cu Colegiul Naţional “Mircea cel Bătrân” demarează acţiunea de ecologizare a Plajei Modern în data de 9 aprilie 2015, începând cu ora 09:00.
Acţiunea de ecologizare face parte din proiectul “Scoala Altfel”, proiect dedicat educaţiei elevilor în contexte non-formale. Prin intermediul acestei acţiuni, elevii au posibilitatea de a adopta un comportament ecologic şi de a se transforma în participanţi activi la protejarea mediului înconjurător.
Polaris sprijină iniţiativa de ecologizare a elevilor şi îi echipează cu saci pentru depozitarea deşeurilor, mănuşi de protecţie, şepci şi tricouri. Compania de salubrizare participa şi în calitate de partener logistic, astfel, după incheierera acţiunii, sacii plini cu deşeuri vor transportaţi la staţia de sortare unde va avea loc separarea deşeurilor pe două fracţii: fracţia reciclabilă va rămâne la staţia de sortare în vederea reciclării, iar fracţia nereciclabila va fi transportată la rampa ecologică.
“Responsabilitatea socială faţă de mediul înconjurător nu mai este de mult timp o simplă alegere, ci a devenit o obligaţie pentru companiile care doresc să aducă valoare comunităţii în care activează. Principiile sustenabile pe care încercam să le urmăm se regăsesc în activitatea desfăşurată zilnic: prin investiţiile în gestionarea responsabilă a deşeurilor, prin achiziţionarea de maşini cu o normă de poluare foarte scăzută. Toate aceste demonstrează că protejarea mediului înconjurător rămâne o prioritate pentru compania noastră,” a declarat Adrian Picoiu, director Polaris M Holding.
Această campanie de ecologizare nu este singulară, Polaris derulează astfel de acţiuni la toate punctele de lucru cu scopul de a conştientiza populaţia asupra faptului că activităţile noastre cotidiene trebuie să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător. Trebuie să înţelegem că prin respectul faţă de plaje, păduri, străzi respectăm propria noastră viaţă şi a generaţiilor următoare.
Această acţiune este inclusă în competiţia “Oraşul Reciclării 2015”, campanie ce beneficiază de suportul Primăriei Municipiului Constantă, SC Eco Rom Ambalaje şi Polaris M Holding.
 
Pentru alte detalii referitoare la această acţiune, vă rugăm să ne contactaţi.
 
Călina Spirea – Specialist Relaţii Publice                                                                                                                                      
calina.spirea@polaris.ro                                                                         
www.polaris.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Zeci de preșcolari de la Grădinița Nr.44 Program Prelungit Constanța au ecologizat plaja Modern (GALERIE FOTO)

26 Oct 2023 776

Polaris Holding Acțiune de ecologizare pe plaja Perla a preșcolarilor grădiniței „Tărâmul basmelor“ din Constanța

13 May 2023 969

Polaris Holding Acțiune de ecologizare a Parcului Tăbăcărie, organizată de Liga Studenților Universității Ovidius (FOTO)

10 Apr 2023 1047

Polaris Holding Constanța Plaja 3 Papuci, ecologizată alături de Liga Studenților Universității Ovidius (FOTO)

04 Apr 2023 1101

Constanța Polaris M Holding a colectat 115 tone de deșeuri. Ce zone urmează sa fie curățate

18 Dec 2020 1941

Constanța. Acțiuni privind respectarea curățeniei, desfășurate de polițiștii locali și angajații Polaris. Ce sancțiuni au aplicat agenții (galerie foto)

13 Apr 2018 2170

Activități de ecologizare, desfășurate de polițiștii locali constănțeni și angajații Polaris

12 Apr 2018 1868

Trei persoane care au aruncat gunoi menajer pe domeniul public, amendate de poliţiştii locali dn Constanţa. La acțiune au participat și lucrători ai Polaris M Holding

06 Apr 2018 1856

Acţiuni de ecologizare în Constanţa. Unde au acţionat Poliţia Locală şi angajaţii Polaris

05 Apr 2018 1548

Acţiune de ecologizare la Constanţa. Tone de gunoaie şi deşeuri adunate în cadrul campaniei organizate de Polaris şi Poliţia Locală (galerie foto)

30 Mar 2018 1827

Acțiuni de ecologizare la Constanța. Ce au găsit polițiștii locali şi Polaris în două zone din municipiul Constanța (galerie foto)

13 Mar 2018 1823

Angajații SC Polaris M Holding și polițiștii locali, acțiune de igienizare în zona Anadalchioi din Constanța

21 Feb 2018 1525

Patru minori depistați de polițiștii locali din Constanța în timp ce cărau saci cu peturi adunate din gunoaie

20 Feb 2018 2426

Constanța. Zona Faleză Sud, ecologizată de polițiștii locali și angajații Polaris

16 Feb 2018 1722

Faleza din zona Poarta 5 a municipiului Constanța ecologizată cu ajutorul polițiștilor locali și a angajaților Polaris

14 Feb 2018 1531