A fost notificată intrarea în insolvenţă a societăţii Agro Alexena SRL. Creditorii se pot înscrie la masa credală

Anca Stănăşel, în calitate de administrator judiciar al societăţii Agro Alexena SRL, conform sentinţei civile nr. 462 din data de 15.03.2017, pronunţată de Tribunalul Constanţa, Secţia a II-a Civilă, în dosarul 301/118/2017, notifică deschiderea procedurii insolvenţei debitorului.
 
Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă, creditorii debitorului trebuie să procedeze la înscrierea la masa credală a acestuia prin depunerea cererii de admitere a creanţei. Termenul-limită pentru înregistrarea cererii de admitere a creanţei asupra averii debitoarei este 28 aprilie. De asemenea, termenul-limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor este 17 mai. Tabelul definitiv consolidat al creanţelor va fi afişat pe 9 iunie.

Despre Agro Alexena SRL

Aşa cum rezultă din fişa Registrului Comerţului, Agro Alexena SRL a fost înmatriculată în anul 2004 şi are sediul social în satul Poiana, oraşul Ovidiu. Capitalul social subscris, de 620 de lei, integral vărsat, este compus din 62 de părţi sociale. Asociat unic al firmei este Tiţa Vocheci, născută pe 6.02.1955, în comuna Pietroşani, Teleorman. Administrator judiciar este Anca Stănăşel. Agro Alexena SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.