Prognoza meteo pentru următoarele zile. Vreme geroasă începând de joi

Miercuri, în vestul şi centrul ţării vremea va fi rece, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Începând de joi vremea se va răci, iar noapte va deveni geroasă.

PROGNOZA METEO MIERCURI. În vestul şi centrul ţării vremea va fi rece, în timp ce în rest, valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. În zonele joase de relief va fi nebulozitate joasă în cea mai mare parte a intervalului şi mai ales în Banat, Crişana, Transilvania şi Oltenia, local va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură şi trecător fulguieli. La munte şi în dealurile subcarpatice cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi în cursul nopţii. Îndeosebi în a doua parte a intervalului va ninge slab, local în regiunile estice şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi modeat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, precum şi pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 şi 4 grade, cu cele mai scăzute valori în zonele cu ceaţă persistentă din centrul ţării, iar cele minime se vor situa, în general, între -15 şi -5 grade.

PROGNOZA METEO JOI.Vremea se va răci și va fi ger, dimineaţa, îndeosebi în nord şi centru, iar noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime, vor fi cuprinse, în general, între -7 şi 2 grade, iar cele minime se vor situa între -21 și -9 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali până spre -26 de grade, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, până la -7...-6 grade. În nord-vestul, centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi de munte cerul va fi variabil, iar în rest va prezenta înnorări. Va mai ninge slab, pe arii restrânse, îndeosebi în regiunile sudice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și pe crestele montane. În zonele joase, pe arii restrânse, va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură, în primele ore, îndeosebi în regiunile intracarpatice, iar noaptea şi în rest.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării, iar noaptea în nord-vest, centru, sud și local în vest. În estul țării şi parţial în sud și centru, cerul va avea înnorări, iar dimineața și noaptea pe arii restrânse va fi ceață asociată cu chiciură şi trecător fulguieli. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin, iar ceața va fi prezentă, izolat mai ales la începutul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe la munte, la altitudini mai mari, dar și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între -9 și 2 grade, iar cele minime, în general, între -16 și -6 grade.

SÂMBĂTĂ. Valorile termice se vor menține mai coborâte decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării, iar ger va mai fi dimineața în nord-vest, centru, sud și local în vest, iar noaptea doar pe arii restrânse. Cerul va fi temporar noros și va ninge slab, local în regiunile estice și izolat la munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între -5 și 5 grade, iar cele minime, în general, între -11 și -3 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață asociată cu chiciură.


Sursa foto: shutterstock.com
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Când expiră avertizarea meteo

04 May 2024 1799

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 671

ANM Se anunță ploi și în perioada următoare în Dobrogea

03 May 2024 506

#ConstanțaEsteBine Valul 5 de energie - partea a doua - ziua 10. 3 mai 2024. Natura arată mai frumoasă ca niciodată

03 May 2024 328

OMD Mamaia Concertul din această seară cu Lidia Buble și Misha a fost anulat – Iată noul program

02 May 2024 746

Cum va fi vremea în Dobrogea, în zilele următoare?

02 May 2024 467

Se amână Serbarea Câmpenească organizată de Primăria și Consiliul Local Cumpăna, județul Constanța

30 Apr 2024 487

Oficial de la ANM! Cum va fi vremea în Dobrogea de 1 Mai și Sărbătorile Pascale

29 Apr 2024 785

Vremea în Dobrogea Temperaturi plăcute și cer senin, apoi instabilitate atmosferică în zilele ce urmează

28 Apr 2024 514

Licitații publice Nova Steel Buildings SRL va realiza lucrările în regim de urgență la sediul Muzeului de Artă Populară din Constanța (DOCUMENT)

27 Apr 2024 608

Cum va fi vremea în zilele următoare, în Dobrogea?

25 Apr 2024 781

ISU Giurgiu Informare meteo de precipitații

25 Apr 2024 266

Informare meteo de vreme rea pentru toată țara! Anunțul meteorologilor

23 Apr 2024 944

Alertă meteo! O masă de aer încărcată cu particule de praf de origine sahariană va traversa România

23 Apr 2024 785

Vremea în Dobrogea. Iată cum vor evolua temperaturile în următoarele două săptămâni

22 Apr 2024 539