Copiii defavorizați, în grija tinerilor social-democrați constănțeni

Sâmbătă, 6 iunie a.c., tinerii social-democrați constănțeni au vizitat copiii instituționalizați de la Centrul de Plasament "Antonio" cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Aceștia i-au însoțit pe micuți la un spectacol desfășurat la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.
Ca în fiecare an, TSD Constanța a desfășurat acțiunea "Părinte pentru o zi", ca parte a programului "TSD pentru responsabilitate socială". Cei 70 de copii au luat parte la un spectacol organizat de Clubul Sportiv "Farul" Constanța în cadrul căruia au fost celebrate performanța sportivă, perseverența și stilul de viață sănătos. Neșansa face ca unii dintre noi să nu se bucure de ocrotirea și căldura unei familii, iar datoria noastră este să le fim alături.
Prin acest eveniment, copiii au avut ocazia să înțeleagă importanța pasiunii, disciplinei și sportului în formarea acestora. De-al lungul timpului, între copiii de la Centrul de Plasament "Antonio" și tinerii social-democrați s-a legat o frumoasă prietenie, iar TSD-iștii își asumă angajamentul de a le fi alături în demersul de a obține performanțe academice, artistice și sportive.
„Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Aceşti copii frumoşi reprezintă viitorul. De aceea, este obligatoriu ca fiecare dintre ei să crească păstrând în suflet, pentru totdeauna, amintirea unei copilării fericite. Prin acest demers, ne-am propus să oferim o zi de neuitat acestor copii, o îmbrățișare caldă, arătându-le că sportul, performanța, dar și un stil de viață sănătos au valoare nemăsurată" a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.
Acțiunea organizației reprezintă un apel la responsabilizare, la necesitatea creșterii și formării copiilor într-un mediu sigur și sănătos.
În 1954, UNICEF a emis o recomandare care prevedea faptul ca fiecare stat să dispună de o zi așa-numită zi a copilului, iar tradiția este respectată în zeci de țări la nivel mondial.
 

Biroul de Presă TSD Constanţa
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 100

PMP a atacat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie o hotărâre a BEC privind reprezentarea în secţiile de vot din străinătate şi a cerut anularea ei

03 May 2024 148

ZIUA LIVE Dr. Cătălin Grasa, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța, despre turism și planurile sale pentru județul Constanța (VIDEO)

02 May 2024 598

Femeile PSD Constanța oferă daruri persoanelor vârstnice aflate în centrele de bătrâni din Poarta Albă, Negru Vodă si Municipiul Constanța

02 May 2024 500

Instanța a tranșat disputa PSD și PNL pot renunța la candidatul comun la Primăria Capitalei

01 May 2024 530

Reprezentantele Organizației Județene de Femei Constanța a Partidului Social Democrat vor oferi daruri cu prilejul Paștelui

01 May 2024 450

ZIUA LIVE Cum putem extinde turismul de weekend în județul Constanța pe tot parcursul anului?

01 May 2024 538

Județul Constanța În prag de sărbătoare, 21 de copii ai comunei Cumpăna au primit daruri (Galerie FOTO)

30 Apr 2024 516

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD pentru Primăria Constanța - “Drepturile constănțenilor nu au culoare politică“! (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 591

Lista candidaților la Consiliul Județean Constanța din partea PSD Constanța

29 Apr 2024 2115

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 1271

Alegeri Locale Constanța Candidații de la patru partide vor depune luni candidaturile

28 Apr 2024 517

ZIUA LIVE Joacă PSD și Horia Constantinescu cu șanse reale meciul pentru Primăria Constanța?

28 Apr 2024 784

Dosar incomplet Pesedistul Adrian Stan, obligat să redepună dosarul de candidatură pentru Consiliul Local Techirghiol!

28 Apr 2024 559

Luni, 29 aprilie, dr.Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al CJC la Biroul Electoral Județean

28 Apr 2024 415