Rompetrol Rafinare si Rompetrol Petrochemicals au sprijinit primul spectacol de Craciun

Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Petrochemicals, companii membre ale Grupului Rompetrol, au fost, pe 17 decembrie, au sprijinit primul spectacol de Crăciun susţinut de copii de la Centrul “Marea Neagră” de Sprijin a Persoanelor cu Autism din Constanţa.

Spectacolul de Crăciun oferit de copii  afectaţi de sindromul Autism, a fost o premieră naţională.

„Rompetrol a fost întotdeauna aproape de membrii comunităţilor in mijlocul cărora işi desfăşuară activitatea. Mă bucur că am avut ocazia de a sprijini şi aceasta iniţiativă, acum în preajma sărbătorilor de iarna. Am avut astfel prilejul de a aduce o mică bucurie în sufletele acestor copii, să îi facem să simtă spiritul Crăciunului.” a declarat Cosmin Turcu, director general al Rompetrol Rafinare.

Reprezentanţii Rompetrol Rafinare şi Rompetrol Petrochemicals au împărţit cadouri, jucării şi dulciuri, celor peste 20 de copii, gazde şi protagonişti ai aceastui spectacol.

Cristina Gemanaru, coordonatorul acestui centru a precizat: „ De regulă campaniile de susţinere a persoanelor afectate de sindromul Autism erau desfăşurate fără participarea directă a acestora. Începând însă cu acest prim spectacol, aceşti copii speciali ne-au demonstrat că îşi pot promova singuri dreptul de a face parte din viaţa comunităţii. Mulţumim încă o dată celor două companii membre ale Grupului Rompetrol pentru modul în care s-au implicat în a oferi bucurie acestor copii deosebiţi.”

Companiile membre ale Grupului Rompetrol se vor implica mai departe în programe şi proiecte de responsabilitate socială, sprijinind astfel comunităţile în care îşi desfasoară activitatea.  În acest sens Grupul Rompetrol a lansat în acest an programul naţional „Împreună pentru fiecare”, program prin care îşi doreşte soluţionarea unor cazuri din domeniul sănătăţii şi al mediului, cu participarea comunităţiilor locale beneficiare, promovând totodata voluntariatul şi spiritul civic. 

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Constantin Tohăneanu, secretar general al comunei Independența (DOCUMENTE)

06 May 2024 242

O firmă din Constanța, executată silit de fiscul din Tulcea. Mai multe bunuri deținute de SSS Global Systems SRL, scoase la licitație (DOCUMENT)

06 May 2024 357

Infotrafic Aglomerație pe drumurile din România – Vezi unde

06 May 2024 330

Firme Constanța AGA la Alliance Qwest Company SA, fondată de Mirea, Mazăre, Constantinescu, Secărea. Se repartizează profitul

06 May 2024 717

Infotrafic Cum se circulă pe autostrada A2 București-Constanța?

06 May 2024 412

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Petrică Răducan, secretar general la Comuna Istria (DOCUMENTE)

05 May 2024 417

Afaceri Constanța Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Complex Savoy SA, convocată în ședință

04 May 2024 430

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Anișoarei Brașovanu secretar general UAT la Comuna Gârliciu (DOCUMENTE)

04 May 2024 386

Infotrafic Porturile de la Marea Neagră, închise din cauza vântului puternic

04 May 2024 370

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele Silviei Gheorghe secretar general UAT la Comuna Cuza Vodă (DOCUMENTE)

04 May 2024 372

Angajări Constanța Ai studii superioare în medicină generală? Primăria Cumpăna angajează

03 May 2024 671

Cum va fi vremea în Dobrogea în noaptea de Înviere?

03 May 2024 697

Rico SRL contestă amenda primită de la Poliția Locală Constanța

03 May 2024 527

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

03 May 2024 596

Pe surse Coaliția s-a răzgândit. PNL şi PSD vor să mute alegerile prezidențiale în noiembrie

03 May 2024 423