Cuget Liber „Uite! Ăştia au ajuns să facă chetă pentru Cazinou“

Consilierul local din partea PNL, Ovidiu Cupşa, spune că ideea contului deschis pentru reabilitarea Cazinoului este mai mult o metodă de a trage un semnal de alarmă, decât o modalitate reală de reabilitare a clădirii.

Membrul PNL din cadrul CLM Constanţa, Ovidiu Cupşa, a declarat că acţiunile campaniei „100 de zile pentru 100 de ani" a Asociaţiei Absolvenţilor de la UMC se vor axa, în perioada imediat următoare, pe urmărirea promisiunilor făcute de către participanţii la masa rotundă de vineri. Întrebat câţi bani

s-au strâns în contul deschis pentru reabilitare, Cupşa a menţionat că acesta va fi verificat în următoarele zile, dar a amintit că la prima verificare, adică la patru zile de la anunţarea existenţei, încă nu era depus niciun ban. Totuşi, consilierul liberal a menţionat că în eventu-alitatea în care nu s-ar strânge foarte multe fonduri, acest lucru nu ar fi un motiv de disperare. Ovidiu Cupşa a explicat că motivul principal pentru care a fost deschis acest cont a fost acela de a trage un semnal de alarmă şi de a alerta instituţiile şi autorităţile locale cu privire la necesitatea luării unor măsuri pentru clădirea Cazinoului.

„Aţi observat că nu am pus mare accent pe cont şi nu l-am menţionat la toate întrevederile. Scopul nostru principal a fost acela de arăta că este necesară implicarea reprezentanţilor instituţiilor şi colaborarea dintre membrii partidelor, indiferent de culoare politică! Am lansat ideea cu contul pentru a speria oamenii şi autorităţile să spună: «Uite! Ăştia au ajuns să facă chetă pentru Cazinou»", a menţionat consilierul PNL.

Referitor la întrevederea de vineri, Cupşa a declarat că, în ciuda disputelor care au avut loc, aceasta a fost „foarte constructivă". Liberalul a specificat că Asociaţia şi-a atins scopul de a stabili o agendă comună pentru toate părţile implicate privind destinul Cazinoului. Cupşa a specificat că, în perioada imediat următoare, membrii Asociaţiei Absolvenţilor UMC vor monitoriza angajamentele pe care fiecare persoană în parte şi le-a luat cu privire la situaţia Cazinoului.

„Succesul acestei acţiuni a fost acela că am ajuns într-un punct în care nimeni nu mai era dispus să moară cu dreptatea în mână. În plus, m-am bucurat foarte tare pentru că am văzut că toţi invitaţii şi-au arătat preocuparea, chiar dacă aveau puncte de vedere diferite. În perioada următoare, una dintre acţiunile noastre va fi aceea de monitorizare a angajamentelor luate de fiecare participant în parte. De asemenea, peste câteva zile vom verifica contul şi vom face public extrasul acestuia pentru ca oamenii să poată vedea câţi bani s-au strâns", a declarat, pentru Cuget Liber, Ovidiu Cupşa.

www.cugetliber.ro


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiectul „Caravana Redescoperă Oina“ continuă la Constanța cu ediția a doua (GALERIE FOTO)

19 May 2024 68

Alegeri 2024 Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare din ţară vor fi desemnaţi luni, prin tragere la sorţi computerizată

19 May 2024 223

Noi informații despre accidentul de navigație de la Sf. Gheorghe (FOTO+VIDEO)

19 May 2024 540

ANR Operaţiunea de căutare a celor trei marinari sirieni dispăruţi, suspendată

18 May 2024 484

Fotbal Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

18 May 2024 683

Mircea Geoană, despre sistemul de vot din România-„Este cel mai primitiv din toată Europa“

18 May 2024 378

ISU Constanța. Măsuri de Siguranță pentru „Noaptea Muzeelor” 2024

18 May 2024 391

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 785

Elevii constănțeni au fost premiați la concursul județean de sudură (GALERIE FOTO)

18 May 2024 396

Trei cetăţeni români şi-au semnalat prezenţa în Noua Caledonie! Anunțul MAE

18 May 2024 348

Știri Constanța Accident rutier la intersecția bulevardului Ferdinand cu strada IG Duca (GALERIE FOTO)

18 May 2024 1222

Oficial de la IPJ Tulcea despre accidentul de pe DN 22A. Coliziunea s-a produs la depășire

17 May 2024 930

,,Festivalul Tradițiilor și Gastronomiei Pescărești” se deschide la Pavilionul Expozițional din Constanța

17 May 2024 862

Autorizație de construire pentru un nou loc de joacă pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța

17 May 2024 407

Știri Constanța Șofer băut, prins la volan de polițiști după ce a cauzat un accident rutier

17 May 2024 397