Ambii au picat proba scrisă, dar pot depune contestaţii Doi candidaţi aspiră la fotoliul de director al OCPI Constanţa

Agenţia Naţională de Cadastru şi Publicitate Imobiliară a organizat pe data de 3 decembrie concurs (proba scrisă) pentru ocuparea funcţiei de director al OCPI Constanţa. Cei doi candidaţi care au participat la concurs, Cristian Constantin Cucoară şi Marian Mazilu, au fost declaraţi „respinşi”. Cristian Constantin Cucoară a obţinut 55,33 de puncte, iar contracandidatul său – Marian Mazilu – 61,67 puncte. Pentru a fi declaraţi „admişi” aceştia aveau nevoie de 70 de puncte. „Candidaţii pot depune contestaţii până joi. Interviul va avea loc pe data de 6 decembrie”, a declarat Mădălina Iancu, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară.
 
Fostul şef al societăţii Topocad Serv, Marian Mazilu a fost numit director al OCPI Constanta în septembrie 2012, instalându-se pe locul lăsat liber de pedelistul Stere Sponte. Marian Mazilu a condus cunoscuta societate Topocad Serv, cea al cărei nume poate fi zărit uneori pe hărţile Primăriei Constanţa. Anii trecuţi, Topocad-ul şi Mazilu şi-a adjudecat ceva licitaţii. Spre exemplu, Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa i-a încredinţat un contract de aproape patru milioane şi jumătate de lei fără TVA.

Cei de la SC Topocad Serv SRL s-au ocupat şi de realizarea serviciilor de cadastru şi intabulare pentru terenurile şi clădirile a trei instituţii de învăţământ cu regim special, contract scos la mezat de către Consiliul Judeţean Constanţa în mai 2008, adjudecat pentru 88.469 de lei fără TVA. Mai mult, tot de la CJC, aceeaşi societate a mai primit o suplimentare la contractul privind „Serviciile de cadastru pentru clădirea Policlinica 2, în vederea accesării de fonduri nerambursabile pentru proiectul «Reabilitare infrastructură, modernizare, echipare şi dotare ambulatorie pentru Policlinica 2». Contractul a fost predat celor de la Topocad Serv pentru 81.519 lei fără TVA. Societatea a fost înfiinţată în 2002, avându-l ca asociat unic pe Marian Mazilu. În 2012, unic asociat şi administrator al SC Topocad Serv era Dana Victoria Spiţă.
 
Cadastristul constănţean Cristian Cucoară este fratele lui Cătălin Cucoară, angajat ca specialist la structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.