Ce se va decide în Adunarea Generală a Acţionarilor SC Q Seg West SA de la sfârşitul lunii septembrie

Administratorul unic al societăţii Q Seg West SA convoacă Adunarea Generală a Acţionarilor pentru data de 30 septembrie, ora 12.00, la sediul social din municipiul Constanţa. În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile cerute de lege pentru desfăşurarea şedinţei la prima convocare, a doua convocare se va face în data de 1.09.2017, la aceeaşi oră, în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele puncte: constatarea încetării mandatului administratorului Ion Ciota şi propunerea prelungirii mandatului acestuia.

Q Seg West SA, în datele Registrului Comerţului 

Înfiinţată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 90.881,28 de lei, integral vărsat, este compus din 92.736 de acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,98 de lei. Q Seg West SA este controlată de George Secărea, născut pe 13.04.1953, în Constanţa, cu 81,12276% din capitalul social, şi Acţionari Listă, cu 18,87724% din capitalul social. Ion Ciota este administratorul societăţii, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Numele lui George Secărea este legat de mai multe societăţi în care este asociat alături de fostul primar al Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Daniel Constantinescu. Astfel, George Secărea este asociat alături de cei doi în cadrul societăţilor Comtext SA, Silk Estate SA şi Alliance Qwest Company SRL. Pe lângă cele trei societăţi, acesta mai este asociat în numeroase firme, active sau radiate de-a lungul timpului.
 
George Secărea deţine acţiuni în: Alliance Qwest Company SA, Allstar Rent SRL, Comtext SA, Glob & Rental Activities SRL, Ideal Rent Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Profit Rent SRL, Relax Rent Invest SRL, Secom Exim SRL, Silk Estate SA, Universal Concept Invest SRL, Worldwide Rent SRL.
 
Capitalul social al Alliance Qwest Company SA este deţinut de Şantierul Naval Carsinav SRL (92,644%), Constantinescu Nicuşor Daniel (0,576%), Mirea Nelu (4,01%), Secărea George (1,676%), Mazăre Radu-Ştefan (0,576%), Alţi Acţionari (0,518%). Administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, este Septimiu-Manuel Răduca.
 
La rândul său, Comtext SA este controlată de Marreano Investments Limited, cu sediul în Nicosia (24,1%), Worldwide Income Network LTD, cu sediul în Seychelles, (23, 79%),
KLD Services SRL (8,03%), Secărea George (23,63%), Mazăre Radu-Ştefan (8,03%), Constantinescu Nicuşor-Daniel (8,03%), Acţionari Listă (4,39%). Administratorul firmei, care se ocupă de comerţ cu amănuntul al textilelor în magazine specializate, este Mihail Constantin Marcu.
 
Silk Estate SA este controlată de KLD Services SRL (7,84%), Eurosantis SRL (23,57%), George Secărea (22,8%), Nelu Mirea (23,06%), Nicuşor Daniel Constantinescu (7,84%), Radu Ştefan
Mazăre (7,83%), Acţionari Listă (7,06%).
 

Marius Petre Săvulescu este administratorul firmei, care se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
 

Citeşte şi: 
 
Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria
 
Asociat cu Mazăre şi Constantinescu în trei societăţi. George Secărea va ridica o vilă de cinci etaje pe bulevardul Tomis
 
Pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia. Un apropiat al tandemului Mazăre -Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje
 
22 de apartamente şi vedere spre Siutghiol. Cum va arăta vila lui George Secărea, asociat cu Mazăre şi Constantinescu în două afaceri

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceristul George Secărea obține la Tribunalul Constanța convocarea AGA pentru compania Q Seg West SA! Va fi numit un nou administrator (MINUTA)

29 Feb 2024 697

A murit Ionuț Ciota, cunoscut om de afaceri din Constanța

08 Jun 2022 16487

Mandatul administratorului Q Seg West SA, prelungit. Legăturile societăţii cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu

05 Feb 2018 2054

O firmă deţinută de George Secărea a fost divizată

13 Dec 2016 4070

George Secărea, partener de afaceri cu Mazăre, convocat la şedinţa acţionarilor Q Seg West

30 Nov 2015 2514