Chiru a cerut, în BPN, excluderea lui Sever Voinescu din partid „Actele de trădare a PDL nu pot fi tolerate"

sever_voinescu_-Gigi_Chiru.jpg„Am propus azi (n.r. - ieri) excluderea lui Sever Voinescu din partid. Am susţinerea Organizaţiei PDL Constanţa pentru asta. Este o temă serioasă, tratată cu responsabilitate de colegi", a declarat, ieri, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al PDL, Gigi Chiru, liderul democrat liberalilor constănţeni.

sever_voinescu_sever_voinescu1.jpgPovestea excluderii lui Sever Voinescu din PDL a început la jumătatea campaniei electorale pentru alegerile generale din 9 decembrie, atunci când Gigi Chiru a ridicat, în cadrul Colegiului Director Naţional, problema excluderii acestuia din partid pentru că ar fi coordonat campania unui candidat PP-DD. Era vorba despre fostul deputat PDL Maria Stavrositu care, în contextul scrutinului din decembrie, a aspirat la un mandat de senator, în Colegiul 4, din partea PP-DD. Chiru i-a reproşat lui Voinescu faptul că a ajutat un contracandidat al PDL în campanie. „Actele de trădare a PDL nu pot fi tolerate. De aceea consider necesară excluderea lui Sever Voinescu din partid", a menţionat Chiru.

Blaga, aşteptat joi la Constanţa

Senatorul Gigi Chiru a declarat, totodată, că liderii centrali ai partidului, anume preşedintele Vasile Blaga, secretarul general, Gheorghe Flutur şi alţi membri ai BPN - sunt aşteptaţi joi, la Constanţa, la o şedinţă care va avea loc la sediul partidului, începând de la ora 15.00, în cadrul căreia se va discuta cazul Voinescu. În acelaşi context, susţine preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, va avea loc şi o evaluare a rezultatelor filialei la alegerile parlamentare din decembrie şi vor fi propuse, probabil, o serie de sancţiuni pentru cei care nu s-au implicat în campania electorală.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rianna Chiru și Ana Biciușcă, eleve la Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari, reprezentantele României în cadrul unui proiect Erasmus (GALERIE FOTO)

29 Apr 2024 208

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, declarații după achitarea definitivă – „S-a făcut dreptate!“

12 Apr 2024 578

Fostul senator Gigi Chiru, din Constanța, achitat definitiv pentru ucidere din culpă

11 Apr 2024 798

Cu acordul Primăriei Constanța Meridian Project & Logistic SRL investește într-un imobil cu cinci etaje pe bulevardul Mamaia

08 Apr 2024 488

Curtea Supremă de Justiție, în pronunțare în dosarul fostului senator Gigi Chiru!

01 Apr 2024 606

Județul Constanța Sportivii de la Shobu Lumina, peste 50 de medalii la „Moldavian Challenge Cup“ (GALERIE FOTO)

26 Feb 2024 1505

Chiros SRL, firma care deține Cherhanaua Ovidiu, în proces cu Garda de Mediu Constanța

25 Feb 2024 921

CJPC Constanța Protecția Consumatorilor a descins la Cherhanaua Ovidiu de pe strada Primăverii. Amendă aplicată și închidere temporară a locației (FOTO)

20 Feb 2024 2136

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2596

Imobiliare Constanța O firmă dorește să edifice un bloc de 6 etaje aproape de Hotel Oxford, de pe bulevardul Mamaia

04 Jan 2024 1125

Firme din Constanța Modificări importante într-o companie administrată de un fost candidat la Primăria Constanța

27 Dec 2023 1047

Fostul senator Gigi Chiru, acțiune extraordinară la Curtea Supremă! Instanța a admis în principiu cererea

17 Dec 2023 809

Firme Constanța Blue Bike Development SRL, modificări în societate, adoptate de asociații Caraivan, Iorgoveanu și Petre

15 Dec 2023 1026

LIVE VIDEO+TEXT Primăria Lumina a finalizat proiectul „Parc tematic pescăresc sat Sibioara, comuna Lumina, județul Constanța” (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Dec 2023 2208

Constanța Sara Chiru, de la Encanto Dance Academy, medaliată la Campionatul Mondial de Salsa Euroson Latino! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 2286