Drama căţelului Bursuc a emoţionat o lume întreagă Reacţii fără frontiere faţă de eutanasierea căţelului în căruţ îngrijit de un om al străzii (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

OPRITI CENZURA COMENTARIILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

08 Jul, 2015 20:34

Administrator ziuaconstanta.ro: Va rugam sa consultati regulile de postare a comentariilor.

Mira

05 Jun, 2015 16:13

Multumim ZiuaConstanta ! Pastrati presiune pe autoritati...DAR, ce fac hingherii din Constanta la TULCEA ???????? scrie in articol de faptul ca iar au fost contactati de "Ziua" si li s-a spus ca sunt plecati la Tulcea.Captureaza catei acolo si ii aduc la Constanta ? AU contract si cu primaria din Tulcea ? pentruca NU stiu daca legea le permite asa ceva primariilor..

Nu va rezista

05 Jun, 2015 11:10

Legea Cernea impune ca toata presa sa dea materiale despre caini, deci vom ajunge usor la o suprasaturatie. Oamenii s-au schimbat foarte mult, nu mai vor mizerie, mirosuri, boli si in niciun caz nu mai vor concertele nocturne care durau de la zece seara la patru dimineata. Daca se adopta nu cred ca legea va rezista mai mult de 3 ani. De fapt depinde cat de repede se umplu strazile.

E interesant

05 Jun, 2015 11:00

Mi-as dori sa se introduca legea Cernea pentru cativa ani, pentru ca oamenii nu mai au memorie. Au uitat cum era in 2012. Nu-i nimic, vom face un ocol de cativa ani sa ne amintim, in special Bucurestiul, care a cam uitat. Pe urma vom arunca orice lege a reteritorializarii la lada de gunoi a istoriei.

Nu-i problema, inca vreo 6 ani pana la o noua lege

05 Jun, 2015 10:54

Problema e ca acest Bursuc e folosit pentru a se adopta o lege absurda - care presupune ca trebuie sa fii muscat cu... martori -, o lege despre care lumea nu stie mare lucru. Ne vom intoarce in cativa ani in situatia 2008-2014. Ne intoarcem insa cu experienta de acum. Presa stipuleaza intotdeauna subiectele emotionale. Cainii produc acum incarcatura emotionala, dar cand vor reveni pe strada va incepe spirala muscaturilor si presa va considera asemenea subiecte mult mai importante. Cat despre un nou deces... nici nu vreau sa ma gandesc. Bucurestiul va da ca de obicei tonul. Acum Bucurestiul are rata 0 de muscaturi, dar in 2014 depasea media unor tari ca Franta sau UK. Din cum merg lucrurile probabil ca e doar o problema de timp ca Bucurestiul sa se intoarca la situatia 2008-2014. Acum Bucurestiul se bucura de aerul curat al strazilor, de iarba verde, de lipsa fecalelor, de strazile pe care poti merge cu bicicleta. Situatia va fi totusi interesanta. Presa are un aport minim. Acum exista net, exista telefoane mobile, oricine devine media cu un telefon si o pagina de FB. Bucurestiul a uitat cum era in 2008-2014, dar isi va aminti peste un an sau doi, cand situatia va deveni din nou insuportabila.

Gigi

04 Jun, 2015 11:19

Domnul Rapotan isi da cu parerea de intentiile lui Murat cand ancheta in curs de desfasurare? Foarte interesant

Articole asemanatoare

Victoria lui Bursuc Adio, Puppy Vet! Câinii fără stăpân, gestionaţi direct de angajaţii Primăriei şi de societatea civilă (document)

01 Feb 2016 5882

Oamenii, revoltaţi de felul în care erau transportaţi câinii Protestul iubitorilor de animale s-a mutat la Biobaza Constanţa

09 Jul 2015 3450

UPDATE 2 - Protestul s-a mutat la Biobaza Constanţa. Iubitorii de animale au discutat cu Decebal Făgădău în fața primăriei

09 Jul 2015 3615

Baricada Verde pune la cale un protest Cazul căţelului Bursuc, ecouri după o lună

05 Jul 2015 2508

UPDATE. Viceprimarul Decebal Făgădău solicită o anchetă Protest pentru căţelul Bursuc la Constanţa (video)

02 Jun 2015 6766