Firma preotesei Raluca Rusu, fara autorizatie sanitara

cap5.jpgPe lângă suspendarea temporară a activităţii, firma a primit şi o amendă consistentă

„Domniţa Ralu", firmă de catering care asigura hrana pentru aproximativ 300 de persoane, a fost închisă, temporar, de cei de la Sanepid deoarece nu avea autorizaţie sanitară.

Această societate, administrată de Mariana-Raluca Rusu, soţia unui consilier tehnic al Arhiepiscopiei Tomisului, preot Florin Grigore, funcţiona într-un bloc încă aflat în construcţie, pe strada Dionisie cel Mic.

Reprezentanţii Inspecţiei Sanitare de Stat (ISS) nu au fost singurii care au aflat că „Domniţa Ralu" funcţionează în neregulă. Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa (OPC) a primit, cu două zile în urmă, o reclamaţie de la o fostă angajată a firmei de catering, în care aceasta sesiza mai multe nereguli.

cantina_2.jpgŞeful OPC Constanţa, Dionisie Culeţu, a declarat că ieri, a doua zi după reclamaţie, a trimis o echipă de inspectori pentru a verifica modul şi condiţiile în care îşi desfăşoară activitatea „Domniţa Ralu", însă era deja închisă de către personalul Inspecţiei Sanitare de Stat Constanţa.

„Noi am solicitat Sanepidului să ne trimită copie după procesul verbal, ca să putem închide reclamaţia", a adăugat Dionisie Culeţu.

Adrian Pavlov, şeful ISS, a precizat, ieri, că firma de catering îşi poate relua activitatea imediat după ce îşi rezolvă problema cu autorizaţia sanitară. Totuşi, se pare că situaţia nu este chiar atât de simplă. Potrivit reclamaţiei depuse de o fostă angajată a firmei care a lucrat ca bucătar, Mihaela Bahlui, „Domniţa Ralu" este departe de a respecta normele de igienă elementare, „tradiţie" conservată încă din perioada în care firma funcţiona în alt sediu. Potrivit aceleiaşi surse, angajaţii nu aveau contracte de muncă şi nici analizele medicale la zi. În plus, deşi lucra pe post de bucătar, de multe ori i s-a cerut să facă şi curăţenie.

Se pare că firma de catering, pe lângă suspendarea temporară a activităţii, a primit şi o amendă consistentă, însă această informaţie nu a putut fi confirmată momentan.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 623

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța au încheiat en-fanfare sezonul regular. Urmează turneul final

29 Apr 2024 406

Fotbalistele de la Farul Constanța, în continuare pe primul loc. În ultimul meci, egal cu Csikszereda Miercurea Ciuc

29 Apr 2024 353

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 590

Editorial Predare de ștafetă în Superligă. De la Farul la FCSB

28 Apr 2024 541

Echipa Under-18 de la Farul Constanța s-a calificat în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO + VIDEO)

28 Apr 2024 675

Candidații PNL, Florin Mitroi și Vergil Chițac își depun luni, 29 aprilie, candidaturile pentru alegerile locale

28 Apr 2024 621

Bărbat decedat pe plaja din Mamaia. Salvamarii fac apel la responsabilitate! (VIDEO)

28 Apr 2024 625

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1464

Păstrăv la tavă cu garnitură de cartofi și friptură de pui în sos ostropel Meniu special de Florii pentru pacienții din spitalele constănțene, oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

28 Apr 2024 577

Handbal CSM Constanța este vicecampioana României! (GALERIE FOTO)

27 Apr 2024 791

Volei Al doilea succes cu FC Argeș și CSM Constanța s-a clasat pe locul nouă în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 660

CSM Constanța Voleibalistele au câștigat primul meci din seria cu FC Argeș (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 553

Județul Constanța Echipa de fotbal a Comunei Cumpăna este câștigătoarea Cupei Satelor

26 Apr 2024 640

IGSU Recomandările pompierilor, în prag de sărbători

26 Apr 2024 380