Mămicile constănţene au protestat pe Facebook! Iniţiativa a murit înainte să înceapă!

După ce s-au revoltat pe Facebook văzând cazul lui Mattias, băieţelul de opt luni din Suceava care ar fi murit din cauza dezinteresului medicilor suceveni de a-l trata, mămicile din toată ţara au ameninţat cu proteste în toate marile oraşe ale ţării, dorind o schimbare a sistemului medical din România.
 
Organizarea s-a făcut pe Facebook, într-un grup mare - Susţinere pentru Mattias -, care a strâns rapid peste 10.000 de membri şi unde multe femei au promis că vor ieşi vineri în stradă pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la această problemă. Şi la Constanţa au fost femei care au spus că vor face o acţiune de protest în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă, vineri, de la ora 12.00. Cu toate acestea, vremea mohorâtă le-a determinat pe mămici să uite de cauza pe care o susţineau, aşa că protestul nu a mai avut loc. De altfel, tentativele de protest din întreaga ţară au eşuat, din lipsa protestatarilor, vocali şi revoltaţi doar pe Facebook, nu şi în viaţa reală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Sunt o mămică a trei copilaşi, doi pe pământ, unul în cer. Au preferat să îmi îngroape copilul de viu decât să îl transfere!”

08 Jul 2016 26069

Naştere naturală sau cezariană? Seminar pentru mămicile constănţene

10 Sep 2015 3781