„Nasule, pungasule!" Nicusor s-a bagat in fata, pentru a-si cununa fina (galerie foto)

cap_5.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi soţia lui, Codruţa au devenit părinţii spirituali ai tinerilor Maria Cătălina şi Nicolae Valentin.

nunta_sanda.jpgCeremonia religioasă şi petrecerea de nuntă au avut loc sâmbătă seară la biserica Sf. Mina, respectiv restaurantul Colonadelor. Fiica Sandei Ciocoiu, şefă la Conpress Holding şi soacră mică, a intrat în rândul femeilor măritate dusă la altar de naşul de cununie, Nicuşor. Acesta a venit la biserică însoţit de nevastă şi copii, dar şi de prietenul fiicei sale Smaranda. Naşul mare purta în mâini o icoană şi a aşteptat ceva vreme până a intrat în lăcaşul de cult. Însă, şeful CJC-ului nu a ţinut cont de faptul că în faţa bisericii Sf. Mina mai aşteptau încă două cupluri pentru a fi unite în faţa lui Dumnezeu. Nuntaşii veniţi să se bucure de uniunea religioasă a tinerilor s-au simţit jigniţi de atitudinea lui Nicuşor Constantinescu şi a alaiului său şi pentru faptul că nu s-a respectat ordinea de intrare în biserică, pentru a se celebra cununiile. Ba chiar, unul dintre nuntaşi a spus ofuscat: „Ce, dacă el a venit cu icoana în mână asta înseamnă că trebuie să ne-o ia în faţă?!". Numai că situaţia nu s-a schimbat cu nimic, iar ceilalţi petrecăreţi au fost nevoiţi să aştepte aproximativ o oră, atât cât a durat ceremonia religioasă. Printre cei care au venit să o vadă mireasă pe fiica Sandei Ciocoiu s-au aflat şi PSD-iştii Ioan Mărcuş şi Daniel Georgescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

asas

04 May, 2010 21:24

ba da s`a bagat in fatza am fost acolo si asa a fost ,nu mai mintiti !!!

cineva de acolo

03 May, 2010 22:11

nu a intrat deloc inainte.terminati cu minciunile astea umflate cu pompa.Ca statea lumea si se holba k aveau la ce,e alta treaba.

A

03 May, 2010 21:30

Am fost la nunta..cununia religioasa era programata la ora 6 am asteptat cirk un sfert de ora in fata biserici si am intrat la rand..restu sunt speculatii si minciuni..

Articole asemanatoare

Știri Constanța Atenție, șoferi! Marcaje trasate la intersecțiile din municipiu pentru a spori siguranța bicicliștilor (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 100

Accident rutier pe Autostrada A2 București-Constanța în apropiere de Medgidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 782

LIVE TEXT+VIDEO Mohammad Murad își depune candidatura la CJ Constanța din partea AUR-„ Avem nevoie de o schimbare, iar eu sunt un om de valoare”

29 Apr 2024 412

LIVE TEXT+VIDEO Gihan Eserghep își depune candidatura la Primăria Constanța din partea PUSL - „Vom readuce Constanta acolo unde îi este locul!”

29 Apr 2024 335

LIVE TEXT+VIDEO Ovidiu Cupșa își depune candidatura la Primăria Constanța din partea AUR-„Este o zi în care începe o nouă eră pentru Constanța”

29 Apr 2024 427

LIVE TEXT+VIDEO Claudiu Palaz își depune candidatura la președinția CJ Constanța din partea ADU-„Alianță Dreapta Unită este alternativa corectă!”

29 Apr 2024 374

LIVE TEXT+VIDEO Mihai Lupu își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL-„Suntem o alternativă pe piața politică”

29 Apr 2024 670

LIVE TEXT+VIDEO Medicul Cătălin Grasa își depune candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța- „Vom demonstra că putem aduce calitate în ceea ce ne-am propus să facem"

29 Apr 2024 712

LIVE TEXT+VIDEO Florin Mitroi își depune candidatura la Consiliul Județean Constanța-„Azi este un început de normalitate” (Galerie FOTO)

29 Apr 2024 920

Primarul Constanței, Vergil Chițac, a dezvăluit unde va petrece 1 Mai

29 Apr 2024 440

LIVE Text+VIDEO Vergil Chițac își depune candidatura la Primăria Constanța-„Viitorul Constanței stă în proiectele începute” (FOTO+VIDEO)

29 Apr 2024 611

Apus de soare spectaculos la Constanța! Imagini de senzație surprinse în Duminica Floriilor (GALERIE FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 621

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 644

Bărbat decedat pe plaja din Mamaia. Salvamarii fac apel la responsabilitate! (VIDEO)

28 Apr 2024 626

Șocant! Accidentul mortal de la Sinoe, județul Constanța, surprins de camerele de supraveghere! (VIDEO)

28 Apr 2024 2765