Primaria cauta mocangeala

corina_samoila_1.jpgŞtiţi cum se spune că tot ce-i moca e mai bun?! Aşa şi cu cei de la Primărie, care încearcă să găsească un loc în care să organizeze, gratuit, şedinţele de Consiliu Local.

După ce au dezertat în iarnă din restaurantul Hotelului Mamaia din cauză că dârdâiau de frig, consilierii locali s-au mutat în „bârlogul" colegului lor PSD-ist, Mihalache Muşat. Mai exact, în restaurantul Aurora din Mamaia, unde au dat atât de căldură, cât şi de bunăstare. Pentru că, dacă atâta timp cât au stat la Mamaia au trebuit să-şi vadă strict de suma de protocol, adică apică mai puţină, păpică şi mai puţină, la nea Mihalache, toate au mers strună. Ca la nuntă, nu alta! Mai ales că decorul te făcea să crezi că din moment în moment începe legătoarea. Nu era exact decorul cu care fiţoşii consilieri erau obişnuiţi în mult mai elegantul Hotel Mamaia, însă nu s-a plâns nimeni. Ba dimpotrivă. Parcă au fost mai puţine certuri şi mai multă voie bună atâta timp cât au stat la Aurora. Numai că... turiştii au avut ac de cojocul consilierilor locali şi i-au dat afară de la nea Mihalache. Cum PSD-istul a pus clienţii mai presus de colegii de CLM, este timpul pentru o nouă schimbare de peisaj. Însă, la doar câteva zile înaintea şedinţei, nu se ştie exact unde se vor vota proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi. Este adevărat, nici variantele nu-s prea multe, mai ales în condiţiile în care Primăria nici măcar nu concepe să mai dea vreun leuţ pentru întâlnirile lunare. Una dintre soluţii ar fi reîntoarcerea la Mamaia, „pentru că acolo ne luau totuşi bani puţini". Însă, cred eu, salvarea va veni de la Costică Zelcă, prietenul primarului Radu Mazăre şi proprietar peste hoteluri, blocuri, discoteci şi benzinării. Cum ar fi fost total nepotrivit să se reunească aleşii locali în vreun loc de pierzanie, pe ritmuri de manea, se aude că domn' Costică a pus la bătaie una dintre sălile de conferinţă de la Hotel Malibu. Loc cu o istorie foarte controversată, la fel şi blocurile colorate de la ieşirea din staţiunea Mamaia, construite pe terenuri retrocedate, în care Zelcă, la cererea municipalităţii, a cazat anul trecut poliţiştii detaşaţi pe litoral în sezonul estival. Şi, aşa cum este normal în orice prietenie... dezinteresată, acum este rândul afaceristului Costică să-şi arate gratitudinea faţă de cei care l-a ajutat, cel puţin pentru o vară, să iasă din criză. Şi îi va găzdui pe consilieri la Malibu, le va da apică şi păpică şi îi va face să se simtă în largul lor. Să voteze proiectele de hotărâre cu inima deschisă. Aşa cum au făcut şi atunci când au aprobat sumele pentru cazarea poliţiştilor.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Magazinul Jumbo din Constanța a obținut un nou certificat de urbanism la primărie

17 May 2024 565

Dosar penal în cazul copiilor din județul Constanța, otrăviţi cu substanţă toxică (VIDEO)

14 May 2024 521

Alegeri electorale Cine sunt liderii centrali și din Constanța din spatele partidelor politice intrate în cursa electorală din 2024?

13 May 2024 852

Primăria Constanța Piste de biciclete și de jogging, în Parcul Tăbăcărie (VIDEO)

13 May 2024 680

Listă completă! Panourile electorale, suplimentate prin dispoziție de primar! 30 de panouri vor fi în tot municipiul Constanța

10 May 2024 590

Hotărâre BEM Ordinea finală a candidaților pe buletinele de la vot la Primărie și Consiliul Local Constanța (DOCUMENT)

10 May 2024 920

Ordinea candidaților pe buletinele de la vot la Primărie și Consiliul Local Constanța, contestată

09 May 2024 731

Primăria Constanța va monta aparate pentru exerciții fizice în Parcul Tăbăcărie

09 May 2024 488

ZIUA LIVE Candidatul PSD, Horia Constantinescu aduce schimbare în administrație. Primăria mobilă în Constanța (VIDEO)

09 May 2024 764

1878 -2024. Pe 9 iunie alegem cel de-al 55 primar al Constanței 14 candidați intră în competiția electorală pentru primărie. Iată ordinea pe buletinul de vot! (DOCUMENT)

08 May 2024 1547

ZIUA LIVE Orașul nu poate fi condus de la birou. Candidatul PSD, Horia Constantinescu lansează primăria mobilă!

08 May 2024 639

LIVE VIDEO-TEXT Cristian Popescu Piedone, prezent la Constanța pentru lansarea candidaturilor la Primărie și CJ din partea PUSL (FOTO)

08 May 2024 685

Primăria Constanța Parcul Tăbăcărie în plină amenajare – lucrări de asfaltare pe aleea de lângă Țara Piticilor (GALERIE FOTO)

07 May 2024 691

ZIUA LIVE Florin Mitroi (PNL) „Vreau să resuscităm acest județ. Cred cu tărie că pot schimba oamenii!"

07 May 2024 1199

Grand Hotel din Constanța își caută un nou proprietar. Unitatea de cazare se vinde cu 1,1 milioane de euro

06 May 2024 5441