A incercat sa stie daca butelia scapa gaze si a aflat

Inconstienta provoaca dezastre

Bucataria lui Vasile Oancea, din localitatea Ovidiu, a fost cuprinsa de flacari sambata seara, dupa ce proprietarul a incercat sa monteze o butelie * Dupa ce a montat-o, barbatul a vrut sa verifice daca recipientul scapa gaze si, pentru aceasta, a aprins o lumanare * Din nefericire, butelia chiar era defecta si astfel s-a format o scanteie # Oancea a reusit sa scape, dar in incendiu au ars mai multe bunuri, care valorau zeci de milioane de lei

Pompierii militari din cadrul Brigazii "Dobrogea", Detasamentul 1 Constanta Oras au intervenit, sambata seara, la stingerea unui incendiu izbucnit in localitatea Ovidiu, pe strada Delfinului, numarul 38. Pompierii au primit o sesizare telefonica la ora 18.54, prin care erau anuntati ca flacarile cuprinsesera casa particulara apartinand lui Vasile Oancea. Doua autospeciale de interventie s-au deplasat imediat la fata locului, demarand operatiunile specifice de lichidare a focului. Lupta cu flacarile a durat jumatate de ora. Datorita promptitudinii interventiei s-au reusit atat stoparea extinderii focului la imobilele din vecinatate, cat si limitarea pagubelor la una dintre incaperile casei. In incendiu au ars un frigider, o masina de spalat, mobilier de bucatarie si alte bunuri. Valoarea prejudiciului se ridica la cateva zeci de milioane de lei. Potrivit pompierilor, cauza incendiului este folosirea unei flacari deschise. S-a stabilit ca Vasile Oancea a schimbat sambata butelia. Dupa ce a montat-o, barbatul a vrut sa verifice daca scapa gaze si a apropiat o lumanare aprinsa. Din nefericire, butelia chiar era defecta si scapa gaze, formandu-se in acest fel o scanteie. Oancea a suferit mai multe arsuri de gradele II si III pe fata si gat, dar a reusit sa iasa din bucataria cuprinsa de flacari. In timp ce pompierii soseau sa stinga focul, barbatul a fost urcat intr-o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean Constanta. Oancea a fost internat in sectia de Chirurgie Plastica, unde a fost supus unei interventii medicale. In prezent, barbatul se afla in afara oricarui pericol.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 293

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 286

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1659

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 651

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 980

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 942

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 626

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 794

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 663

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 901

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1521

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 781

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 542

Cumpărări directe Constanța În satul Moșneni, comuna 23 August, se va construi un teren de sport multifuncțional (DOCUMENT)

16 Apr 2024 790

Fotbal județul Constanța Rezultatele de la Liga a 5-a și clasamentele. CS Peștera a câștigat cu 12-0

15 Apr 2024 1313