CSM s-a sesizat Cine a semnat arestarea campionului la arte marţiale Marius Ursoi

Ursoi_-_Ursoi_02.jpgIulian Marius Ursoi, de 40 de ani, din Constanţa, practicant de arte marţiale, campion la kick-boxing, a fost arestat pentru 29 zile, cercetat fiind de săvârşirea a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a celei de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Constanţa, în completul prezidat de Lavinia Mihaela Cârciumaru. În faţa instanţei de judecată, Ursoi a fost apărat de avocata Aurica Nasta Grigorescu, fost magistrat. Decizia Judecătoriei poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Constanţa.

Pe data de 2 octombrie, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul cu numărul unic 25108/212/2012, având ca obiect „propunere de arestare preventivă a inculpatului". Portalul instanţelor de judecată arată că singurul inculpat în cauză este Iulian Marius Ursoi, de 40 de ani, din Constanţa, practicant de arte marţiale, campion la kick-boxing. Ulterior deliberărilor, magistraţii Judecătoriei Constanţa, în completul prezidat de Lavinia Mihaela Cârciumaru, au decis arestarea campionului pentru 29 de zile. Ca o paranteză, magistratul Cârciumaru s-a aflat în atenţia Inspecţiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturi după ce a fost suspectată că ar fi ajutat la punerea în libertate a unui tânăr cercetat pentru ucidere din culpă. Norocosul se numeşte Radu Popescu şi a fost judecat pentru uciderea lui Vasile Luban, fost antrenor, într-o staţie de autobuz. După mai multe săptămâni de cercetări, CSM a decis că în sarcina Laviniei Mihaela Cârciumaru nu poate fi reţinută nicio abatere disciplinară. Nu este de trecut cu vederea faptul că, în faţa instanţei de judecată, Ursoi a fost apărat de avocata Aurica Nasta Grigorescu, fost magistrat. Aceasta s-a ocupat în trecut, printre altele, şi de cazul luiShyti Blenis, condamnat la închisoare pe viaţă în cazul triplului asasinat de la Mangalia, dar şi de dosarul lui Giani Deli Iorga, osândit la 27 de ani de închisoare pentru presupusa ucidere a soţilor Elena şi Petre Garoafă din Cernavodă. Ieri, la câteva ore după arestarea lui Iulian Marius Ursoi, oficialii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dat publicităţii un comunicat prin intermediul căruia s-a adus la cunoştinţa publică ceea ce s-ar fi întâmplat în seara zilei de 1 spre 2 octombrie.

ursoi_2.jpg

Leziuni corporale vindecabile în 12-14 zile

„Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale, până în prezent a rezultat, ca stare de fapt, că la data de 01 octombrie 2012, în jurul orelor 19.30, pe aleea Lirei din municipiul Constanţa, după ce soţia sa a fost implicată într-un diferend cu părţile vătămate din cauză că refuzase să-şi închidă portiera autoturismului pentru a permite părţilor vătămate să treacă pe trotuar cu londoul în care se afla copilul acestora în vârstă de 6 săptămâni, inculpatul a sosit la locul incidentului, chemat de soţie, iar acolo le-a agresat violent pe părţile vătămate G.N.Ş. şi pe soţia acestuia, G.E., pe care le-a lovit cu pumnii de mai multe ori şi le-a provocat leziuni corporale vindecabile în câte 12-14, respectiv 3-4 zile de îngrijiri medicale, bărbatul necesitând internare în spital din cauza lipotimiei. În aceeaşi împrejurare, în care inculpatul se manifesta violent, londoul a fost răsturnat, iar copilul a căzut şi a suferit leziuni corporale vindecabile în 1-2 zile de îngrijiri medicale. Prin modul de acţiune de o mare violenţă, la o oră la care zona era intens circulată, inculpatul a stârnit indignarea şi oprobriul trecătorilor, prin crearea unui sentiment de nesiguranţă că astfel de fapte agresive pot fi comise prin încălcarea flagrantă a normelor de convieţuire socială", conform organelor de anchetă. În prezent, campionul se află încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa şi este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a celei de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

iulian

15 Nov, 2012 14:44

pâi cum naiba să nu îl aresteze chiar nu vă daţi seama ce a făcut a atacat părinţii cu un copil mic de in carucior ce fel dracu de campion la arte martiale mai e asta, daca nu stie să isi stapânească nervii

Politia romana

04 Oct, 2012 08:09

Poate a trecut din greseala pe langa copil si l-a rasturnat .. bai ce oameni... Eu il stiu .., am lucrat impreuna la o fundatie umanitara .. ajutam fetele sa-si gaseasca de lucru . Tineti cont de trecutul lui si fiti indulgenti . Multumesc

Articole asemanatoare

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța deschide o nouă procedură pentru modernizarea Poligonului de tragere! Contract estimat la 170.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 275

Creștere a eficienței energetice Licitație pentru iluminatul public în Cobadin, județul Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 301

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 475

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 448

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 404

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 495

Primăria Constanța va repara și va pune în funcțiune sistemul de irigații. Câți bani alocă?

20 Apr 2024 500

IPJ Constanța, pregătiri pentru alegerile locale din 9 iunie! Investiție de 55.000 de euro pentru reparații generale la sediu

19 Apr 2024 363

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca” investește în lucrări de reparații laborator smart labs și anexă (DOCUMENT)

19 Apr 2024 340

Licitații Constanța Liceul Tehnologic „Gheorghe Duca”, licitație deschisă pentru lucrări de reparații la atelierul mecanic (DOCUMENT)

19 Apr 2024 339

Cumpărări directe Constanța Primăria Istria investește în lucrări de amenajare a platformei Școala Nuntași (DOCUMENT)

19 Apr 2024 368

Licitații Constanța Nuclearelectrica investește în servicii de montare-demontare schelă (DOCUMENT)

18 Apr 2024 495

Cumpărări directe Constanța Primăria Pantelimon cumpără stație de autobuz (DOCUMENT)

18 Apr 2024 492

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Castelu, licitație deschisă pentru lucrări montare pavele și borduri pe strada Republicii (DOCUMENT)

18 Apr 2024 498

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea investește în servicii de întreținere a spațiilor verzi din comună (DOCUMENT)

18 Apr 2024 388