Depozitele en-gross din Constanţa, luate cu asalt de inspectorii ANAF



Zeci de maşini ale Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) s-au oprit în poarta câtorva en-gross-uri din Constanţa.
 
Ieri, inspectorii ANAF au controlat tot ce mişcă în zonele respective şi au făcut inventarul societăţilor care îşi desfăşoară activitatea în acele depozite. Primele luate la „puricat” au fost Eden1 şi Eden2. Următorul pe listă în decursul zilei de ieri a fost Histria.
 
Controalele au avut loc în cadrul operaţiunii „Cristal”, declanşată de ANAF la nivel naţional şi care vizează societăţile comerciale de tip en-gross.
 
În cadrul operațiunii „Cristal” sunt vizate 60 de en-gross-uri, iar la sfârșitul acestei prime etape care se va finaliza pe 25 decembrie.
 
Operațiunea va fi reluată la începutul anului 2016, avându-se în vedere rezultatele rapoartelor de evaluare ale primei etape.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Marian

03 Nov, 2015 12:49

Cum sa faci bani usor! Cu ceva inteligenta, poti invata simplu cum sa faci bani usor. Noi suntem o echipa in plina ascensiune si inca mai avem nevoie de persoane serioase cu care sa colaboram. Cu noi poti invata pas cu pas cum sa faci bani usor. Iti trebuie doar seriozitate, calculator si conexiune la internet! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: officemuncaladomiciliu@gmail.com

Articole asemanatoare

Ora şi accidentul! Ciocnire pe bulevardul Aurel Vlaicu (galerie foto)

02 Mar 2016 3929

Inspectorii ANAF au dat iama în depozitele en-gross din Constanţa (galerie foto+video)

02 Nov 2015 2867

Lichidatorul judiciar al firmei Termostar 2000 a convocat Adunarea Creditorilor

15 Sep 2015 3906

Cele mai multe nereguli în Constanța, Argeș, Alba, Bacău și Tîrgu Jiu Sancţiuni de peste 2,6 milioane euro dispuse comercianţilor de combustibili de către inspectorii antifraudă

22 Apr 2015 1966

Distrus de foc în decembrie 2013 En-gross-ul Histria a fost reparat şi consolidat (galerie foto)

07 Nov 2014 5063