Fără permis şi băut Bărbat reţinut după ce a intrat cu maşina în porţile spălătoriei Kartali (galerie foto)

Adrian Timofeciuc, de 34 de ani, a fost reţinut, ieri, pentru 24 de ore. Potrivit poliţiştilor, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier în urma căruia acesta a intrat cu autoturismul în porţile metalice ale spălătoriei Kartali.
Duminică, în jurul orei 1.00, Adrian Timofeciuc a condus un autoturism marca BMW pe DJ228, dinspre DN22C către DN2A. Din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat, izbindu-se de uşile metalice ale spălătoriei Kartali. În urma accidentului, o persoană aflată în autoturism a fost rănită. Potrivit organelor de anchetă, conducătorul auto avea o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, şi anume 1,55 g/l alcool pur în sânge la prima probă, de la ora 2.00, şi 1,40 g/l alcool pur în sânge la a doua probă, de la ora 3.00.
Timofeciuc nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, mai susţin poliţiştii. Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării faţă de Timofeciuc. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii, în stare de recidivă, a infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără a poseda permis de conducere.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şoferul care a intrat în porţile spălătoriei Kartali, reţinut (galerie foto)

03 Jun 2014 2102

Accident rutier cu doi răniţi la spălătoria Kartali

02 Jun 2014 1814

Accident rutier în apropiere de Ovidiu Un autoturism a intrat în porţile unei spălătorii

01 Jun 2014 2183