Portret robot al autorului jafului de la sala de jocuri de noroc

Specialiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au reuşit să întocmească atât portretul robot, cât şi profilul psihologic al individului care, duminică dimineaţă, a jefuit sala de jocuri de noroc SC Belatrix SRL.

Psihologii criminalişti au concluzionat că individul este extrem de violent, un om nemilos şi, cel mai probabil, recidivist. Toate aceste trăsături ale personalităţii sale se desprind din modul în care a decurs atacul, în cursul căruia bărbatul a lovit-o de mai multe ori, cu cruzime, cu toporul în cap, pe angajata sălii de jocuri de noroc. Totodată, specialiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au întocmit şi portretul robot al agresorului. Individul are în jur de 1.85 - 1.90 metri înălţime şi până în 30 de ani. Anchetatorii au declarat însă că acest portret robot nu va fi, deocamdată, dat publicităţii, deoarece a fost întocmit pe baza descrierilor făcute de un singur martor, grav rănit, respectiv victima, iar declaraţiile acesteia sunt oarecum difuze. Motiv pentru care poliţiştii se tem că descrierea nu este foarte exactă. Totodată, specialiştii IPJ Constanţa studiază imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi încearcă să găsească asemănări între atacator şi clienţii localului. Se pare că individul a lucrat ca un profesionist. Avea faţa acoperită de gluga hanoracului şi ştia că în exterior nu sunt camere de luate vederi care să îi înregistreze chipul. Deşi extrem de violent, specialiştii au concluzionat, studiind filmarea, că bărbatul dă dovadă de slăbiciune şi nesiguranţă. Medicii afirmă că victima a scăpat cu viaţă numai datorită faptului că, în momentul în care a fost atacată, şi-a protejat capul cu mâinile. Poliţiştii afirmă că au un cerc de suspecţi, dar se feresc să dea prea multe date, pentru a nu pune în pericol ancheta.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Oltina investește în asfaltarea străzii Pelinului din localitatea Răzoarele (DOCUMENT)

29 Apr 2024 273

IPJ Constanța investește peste 100.000 de euro pentru reparațiile de la Poligonul de tragere

29 Apr 2024 266

Licitații Constanța Primăria Medgidia cumpără mobilier școlar, materiale didactice și echipamente cu peste 730.000 de euro (DOCUMENT)

28 Apr 2024 365

Licitații Constanța Primăria Ovidiu cumpără mobilier specific și materiale didactice (DOCUMENT)

27 Apr 2024 603

Licitații Tulcea Regia Autonomă Administrația Zonei Libere Sulina modernizează portul Sulina Zona Mol-Bazin Maritim-Perimetrul II (DOCUMENT)

27 Apr 2024 466

Cumpărări directe Constanța Primăria Murfatlar investește în lucrări de reparații sistem rutier (DOCUMENT)

27 Apr 2024 473

Cumpărări directe Constanța Apollo Ecoterm SRL cumpără puieți ornamentali din specia Brad de Caucaz (DOCUMENT)

27 Apr 2024 339

Licitații Constanța Primăria Tîrgușor investește în dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Școlii Gimnaziale Târgușor (DOCUMENT)

27 Apr 2024 380

Cumpărări directe Constanța Consiliul Local Amzacea cumpără servicii de consultanță implementare cerere de finanțare (DOCUMENT)

27 Apr 2024 389

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța deschide o nouă procedură pentru modernizarea Poligonului de tragere! Contract estimat la 170.000 de euro (DOCUMENT)

26 Apr 2024 425

Creștere a eficienței energetice Licitație pentru iluminatul public în Cobadin, județul Constanța (DOCUMENT)

25 Apr 2024 396

Primăria Amzacea, județul Constanța, concesionează mai multe zeci de loturi de teren. Iată ce trebuie să faci

22 Apr 2024 513

Licitații Constanța Primăria Cobadin investește în lucrări pentru implementarea unei investiții publice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 475

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

22 Apr 2024 442

Licitații Constanța Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

22 Apr 2024 538