Primarul din Năvodari, în faţa judecătorilor care l-au menţinut în arest „Oamenii care muncesc şi care aduc valoare sunt băgaţi la puşcărie”

Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, rămâne în detenţie. Ieri, Curtea de Apel Constanţa, în completul format din magistraţii Maria Uzună, Marius Damian Mitea şi Eleni Cristina Marcu, a respins recursul formulat de edil împotriva deciziei Tribunalului Constanţa, instanţă care a menţinut starea de arest a lui Matei. Hotărârea Curţii de Apel este definitivă.

În faţa completului de judecată, Nicolae Matei a precizat că nu va zădărnici, sub nicio formă, aflarea adevărului din dosarul său. Mai mult decât atât, edilul a spus că se află în relaţii profunde de duşmănie cu fostul şef al IPJ Constanţa, comisarul-şef Valentin Burlacu, denunţătorul din cauza penală.„Cercetarea mea în arest reprezintă o antepronunţare a instanţei. (...) Oamenii care muncesc şi care aduc un plus de valoare sunt băgaţi la puşcărie. (...) Timpul o să lămurească toate aspectele”, a mai declarat Nicolae Matei. Amintim că, zilele trecute, completul de judecată prezidat de magistratul Lucian Lică, din cadrul Tribunalului Constanţa, i-a menţinut lui Matei starea de arest, totodată respingându-i cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, precum şi cererea de revocare a măsurii arestării preventive.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecătorii explică de ce i-au respins lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cererea de eliberare condiționată!

26 Apr 2024 686

Curtea de Apel Constanța stabilește ce instanță va judeca procesul deschis de administrația Chițac legat de Fundația Fantasio

26 Apr 2024 345

Biroul Electoral a respins candidatura lui Matei la Primăria Năvodari! Se va adresa instanțelor de judecată

26 Apr 2024 534

CNAIR SA prin Direcția de Drumuri și Poduri cheamă în judecată UAT municipiul Constanța

26 Apr 2024 361

Alegeri Locale Constanța 2024 Candidatul independent, Felicia Ovanesian, susținut de un fost primar al municipiului Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 726

LIVE VIDEO+TEXT Felicia Ovanesian, candidat independent, își depune candidatura pentru Primăria Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 580

Horia Constantinescu, candidatul la funcția de Primar al municipiului Constanța- „Arunc buchetul pentru toți cei care iubesc Constanța“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Apr 2024 431

Achitare definitivă în cazul lui Vasile Delicoti, primarul de la Poarta Albă

25 Apr 2024 576

LIVE VIDEO-TEXT Alegeri 2024 Este oficial - Stelian Ion și-a depus candidatura pentru funcția de primar al Constanței (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 Apr 2024 739

Cazul fostului primar Cătălin Cherecheș menționat într-un raport al Departamentului de Stat al SUA! (DOCUMENT)

25 Apr 2024 561

Licitații publice Primăria caută o firmă care să reabiliteze energetic Școala Gimnazială nr.33 „Anghel Saligny” din Constanța!

24 Apr 2024 323

Licitații publice Primăria cumpără lucrări pentru reabilitarea, grădiniței cu program prelungit Steluțele Mării din Constanța

24 Apr 2024 351

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1129

Primăria Constanța anunță decizia privind etapa de încadrare pentru proiectul de finalizare a reabilitării rețelelor termice

22 Apr 2024 359

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, cere Tribunalului București să fie eliberat condiţionat!

21 Apr 2024 1297