Prostituata cu forta, vanduta de la un proxenet la altul

Doi constanteni sunt cercetati, de catre DIICOT, sub aspectul comiterii infractiunilor de trafic de persoane si proxenetism. Politistii din cadrul Birgazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Constanta au finalizat ancheta in dosarul in care acestia sunt acuzati ca au racolat doua tinere, carora le-au promis un loc de munca in localitatea Padova din Italia, dupa care le-au obligat sa se prostitueze. In vreme ce italienii i-au condamnat deja pe ceilalti membria ai retelei, autoritatie constantene inca ... cerceteaza. In urma cu patru ani, Nelu Nutu si Marieta Vasilica Mihai au intalnit doua tinere carora le-au promis un loc de munca in Padova, Italia. Le-au dus acolo, achitandu-le inclusiv transportul. Odata ajunse la destinatie, mirajul locului de munca bine platit a luat bineinteles sfarsit si fetele s-au trezit prostituate pe autrostrada care traversa localitatea. Timp de doua luni au fost obligate sa intretina relatii sexuale cu diferiti barbati, toate castigurile fiind incasate de cei doi proxeneti. Apoi una dintre ele a fost vanduta unei alte retele, ai carei capi erau proxenetele Maria Dinu si Vasilica Nitel. Fetele au scapat cu ocazia unei razii a politiei italiene, prilej cu care doi dintre proxeneti, respectiv Nelu Nutu si Maria Dinu, au fost arestati de autoritatile locale. La scurt timp, cei doi au fost condamnati, in Italia, la 3,9 ani de inchisoare, din care au executat deja doi. In vreme ce autoritatile italiene s-au miscat, am putea spune, cu viteza luminii, condamnandu-i in timp record pe cei doi proxeneti, aflati deja in executarea pedepsei, DIICOT Constanta inca ... cerceteaza. Dosarul se afla inca la procurori, ancheta erste bineinteles secreta, iar proxenetele Marieta Vasilica Mihai si Vailica Nitel sunt cercetate in stare de libertate.

Scris de: {autor}Olimpia CEARA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 821

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1402

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 373

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 390

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1824

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 660

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1023

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 973

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 653

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 815

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 682

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 937

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1559

Locuri de muncă Constanța Direcția Județeană pentru Sport și Tineret angajează. Detalii

18 Apr 2024 819

Cumpărări directe Constanța SC Degreen SRL tunde gazonul de pe terenuri de sport din comuna Topraisar (DOCUMENT)

17 Apr 2024 562